Dolar 34,1485
%-0.04
Euro 37,9060
%-0.68
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Chp'li belediyeleri baskıyla sindirmeye çalışan Akp'ye en güzel cevap olmuştur'

"Chp'li belediyeleri baskıyla sindirmeye çalışan Akp'ye en güzel cevap olmuştur"

Chp Güzelbahçe belediye başkan aday adayı Mustafa Gürkan, Aziz Kocaoğlu'nun aday gösterilmesinin, istikrara ve iktidar yürüyüşüne atılmış bir adım olduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 23.12.2013 - 10:41
Gürkan "Aziz Kocaoğlu'nun yeniden aday gösterilmesi, İzmir'deki adaylık tartışmasını ve bilgi kirliliğini sona erdirmiştir. Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve partinin yetkili organlarının Aziz Kocaoğlu'ndan yana tavır koyması, Chp'li belediyeleri baskıyla sindirmeye çalışan Akp'ye en güzel cevap olmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu kararla dik bir duruş sergilemiştir. Chp, Akp'nin yargı gücüyle yıpratmaya ve itibarsızlaştırmaya çalıştığı Aziz Kocaoğlu'nun arkasında olduğunu göstermiştir" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin, uluslararası derecelendirme kuruluşlarından, ülke notundan daha yüksek bir derece aldığına dikkat çeken Gürkan "Özellikle Eskişehir ve İzmir'deki Chp'li belediyecilik anlayışı, bölgesel kalkınma adına, yerel yönetimlerin neler yapabileceğini göstermesi açısından önemli örneklerdir. Hem Eskişehir'de, hem de İzmir'de aynı başkanlarla yola devam kararı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, iktidar yolunda ne kadar samimi olduğunu da göstermiştir. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ülkemizdeki siyasi süreci iyi analiz ettiğini ve İzmir'de bir maceraya müsade etmediğini düşünüyorum" dedi.

Parti içinde farklı fikirlere sahip insanların da artık, şapkayı önüne koyup düşünmeleri gerektiğini belirten Gürkan, "ülkemiz kırılgan bir
siyasi süreçten geçmektedir. Önümüzdeki seçimlerde, demokrasi ve özgürlük kazanmayacaksa, bu kavramları çok uzun bir süre unutmak zorunda kalabiliriz. Gün, birlik ve dayanışma günüdür. Bakanlarıyla da gelseler, elleri boş dönecekler. Çünkü Chp'yi iktidara taşıyacak olan fitil, İzmir'den ateşlenecektir" dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.