Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Crohn' hastası Osman'a Halk Sağlığı Müdürü'nden yardım eli

'Crohn' hastası Osman'a Halk Sağlığı Müdürü'nden yardım eli

İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde anne ve babasıyla yaşayan, kronik ve iltihabi bağırsak hastalığı olan Crohn hastası Fatih Osman Karasoy'un yardımına, İzmir Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Bediha Kızılkaya koştu. Evde bakım hizmeti alan Fatih Osman Karasoy'u daha önce evinde ziyaret eden Kızılkaya, devreye girerek talihsiz adamın hastaneye yatırılıp tedaviye alınmasını sağladı.

  • Ege Postası
  • 03.12.2015 - 11:46
Yeşilyurt Semti 9202 Sokak'taki bir apartmanda babası Şeref Karasoy ve annesi Ayşe Karasoy ile kalan 36 yaşındaki Fatih Osman Karasoy, 2010 yılında karın ağrısı şikayetiyle Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne başvurdu. Burada yapılan kontrollerde Karasoy'a, kronik ve iltihabi bir bağırsak hastalığı olan Crohn hastalığı teşhisi konuldu. Ameliyata alınan Karasoy'un bağırsağına delik açıldı ve dışkısını boşaltması için torba takıldı.

"İZMİRLİ OSMAN'IN HAYATINI KABUSA ÇEVİREN HASTALIK: CROHN" HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Alüminyum doğrama işiyle uğraşan Karasoy bu süreçte işsiz kaldı. Yeşil kart alan Karasoy, yaklaşık 1 yıl sonra Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Gastroenteroloji Servisi'nin yanı sıra çeşitli hastanelerde toplam 8 kez ameliyat olan, bağırsaklarındaki iki deliğe iki torba bağlanan ve 80 kilodan 45 kilograma kadar düşen Fatih Osman Karasoy'un yardımına İzmir Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Bediha Kızılkaya koştu.



Evde bakım hizmeti alan Crohn hastası Fatih Osman Karasoy'u daha önce ziyaret eden Kızılkaya, talihsiz adamın sağlığına kavuşması için harekete geçti. Karasoy ile yakından ilgilendiklerini belirten Kızılkaya, "Evde sağlık ekiplerimiz bir aydır Fatih ile yakından ilgileniyor. Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak Fatih için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Daha önce Fatih'i evinde ziyaret etmiştim. Daha sonra da kendisini yalnız bırakmadık. Fatih ihtiyaç duyduğu her anda ekiplerimiz yanında oldu. Talebi üzerine kendisine Müdürlüğümüz tarafından bir tekerlekli sandalye teslim edildi. Bugün de Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Gastroentoloji Kliniği'ne yatışı yapıldı. Oraya da bizim ekiplerimiz tarafından götürüldü. Bundan sonra da Halk Sağlığı Müdürlüğü, Fatih ile ilgili üzerine düşen tüm görevleri yerine getirecektir" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.