Dolar 34,1710
%0.1
Euro 38,1563
%-0.23
Altın 2.914,580
%-0.64
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Ekonomiyi yönetemez durumdalar'

'Ekonomiyi yönetemez durumdalar'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu ekonomiyi bunlar yönetemez durumdalar. Erdoğan yorgun otobüs şoförü gibi. Allah'ın izniyle 24 Haziran akşamı, yorgun, sürekli kafası düşen bu şoförü evine dinlenmeye göndereceğiz" dedi. Kayseri'de Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingde halka hitap eden Akşener, şunları söyledi:

  • Ege Postası
  • 26.05.2018 - 07:12

“Bir senedir yan gelip uyuyan Erdoğan, polislerimizi, öğretmenlerimizi hatırladı. Seçilirse 3600 ek göstergelerini vereceğini söyledi. Eğer ben söylemeseydim, İYİ Parti olmasaydı, bugün 3600 konuşma konularının içinde olur muyd? Terör tazminatlarını söyledim, mart ile nisan ayı yatırılmış. Siyasi rekabet, önce milletin hayrınadır. Tek alternatifle yola çıkıldığı zaman, bir süre sonra kibir galip gelir. Bu ülkeyi çiftlik gibi yönetmeye kalkarlar. Biz yola çıktık, hepsi iyileşti. Daha önce 23 Nisan'da, 19 Mayıs'ta, 29 Ekim'de hepsi hastalanıyordu. Artık hepsi turp gibi oldu. 

YORGUN ŞOFÖR GİBİ

Milletin yaptığı fabrikaları satan, yandaş müteahhitlere para veren bu iktidar, 16 senedir ekonomimizin içine tükürdü. Kayseri nüfusunun yüzde 8'inin geliri yok. Yazıklar olsun. 16 senedir sen ne yaptı? Kardeşim her şey yasak. Twitter'ı, Facebook'u yasaklamaya kalktın. 16 yılda hepimizin cebinden 2 trilyon dolar topladılar. Peki gençler cebinize para girdi m? Esnaf para kazanamıyor musu? Ne yaptıla? Ekonomik tercihini yandaşlara yaptılar. Bu ekonomiyi bunlar yönetemez durumdalar. Erdoğan yorgun otobüs şoförü gibi. Bir yorgun şoförün kullandığı arabaya biner misini? Hele bir de ehliyeti yoksa. Ben size güvendim, 100 bin imzayla yola çıktım. Milletin tek kadın adayı olarak yanınızdayım.” 

2019'DA SURİYE'DE İFTAR YAPACAĞIZ

Akşener, “Size buradan söz. Suriyeli vatandaşları vatanlarında yaşatmak için bir yol ortaya koyacağız. İnsanların en mutlu yaşayacakları yer vatanlarıdır. Biz inşallah 2019’da Suriyeli mültecilerle Suriye’de iftar yapacağız” diye konuştu. DHA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.