Dolar 34,2760
%0.01
Euro 37,4641
%-0.08
Altın 2.915,250
%-0.44
Bist-100 8.876,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Enstalasyon Sergisi' yoğun ilgi gördü

'Enstalasyon Sergisi' yoğun ilgi gördü

Gaziantep Özel Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencilerinin hazırladığı Enstalasyon Sergisi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencilerinin hazırladığı ve iki gözle görülemeyenlerin, başka bir gözle görülebilme...

  • Ege Postası
  • 28.05.2013 - 14:56
Gaziantep Özel Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencilerinin hazırladığı Enstalasyon Sergisi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencilerinin hazırladığı ve iki gözle görülemeyenlerin, başka bir gözle görülebilme yeteneği olarak adlandırılan enstalasyon çalışmalarının yer aldığı sergi, vatandaşlardan tam not aldı. Sankopark AVM’de ziyaretçilerin beğenisine sunulan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği serginin açılışını, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan gerçekleştirdi.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, okulların faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve gösterilen başarıların Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiğine dikkat çekti. Turan, bu tür okulların her zaman yanında ve destekçisi olduklarını ifade etti. Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencilerinin yaptığı çalışmalardan övgüyle bahseden Turan, Güney Eğitim Kurumları idareci ve öğretmenlerini kutlayarak, öğrencilere verdikleri kaliteli eğitimden dolayı teşekkürlerini iletti.

Cahit Nakıboğlu Koleji Müdürü Alparslan Kömüşcü ise 32 ayrı çalışmanın yer aldığı serginin üç ayda hazırlandığını ifade etti. Öğrencilerine kaliteli eğitimin yanı sıra kültürel alanda da katkı sağlamak için yoğun gayretler gösterdiklerinin altını çizen Kömüşçü, öğrencilerini donanımlı birer birey olarak yetiştirmenin amaçları arasında yer aldığını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.