Dolar 34,1445
%0.1
Euro 38,2234
%0.15
Altın 2.916,610
%0.07
Bist-100 10.046,00
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Erdoğan'ın kaportası delinmiş'

'Erdoğan'ın kaportası delinmiş'

Devlet Bahçeli: "Erdoğan'ın şanzımanı dağılmış vidaları gevşemiş, aküsü bitmiştir."

  • Ege Postası
  • 30.04.2013 - 11:32
27 Mayıs 1980 günü şehit edilen Gün Sazak'ın eşi Nilgün Sazak vefat etmiştir. Ailesine başsağlığı diliyoruz.

Yarın 1 Mayıs İşçi Bayramı. Dileğim taşeronluğun bir an evvel bitmesidir. Tüm emekçilerimizin layık oldukları imkanlara kavuşmalarını diliyorum. Diğer bir husus da 1 Mayıs'ı fırsat bilerek kışkırtma çıkaranlara karşı herkesin dikkatli olmasıdır. 1 Mayıs emeğin bayramıdır. Geçmişteki olayların tekrarlanmaması için herkes hassasiyet göstermelidir.

Son zamanlarda kılavuzluğunu hükümetin yaptığı adına çözüm denen ihanet yolculuğunun tüm eşikleri geçerek ilerlediğine şahit olmaktayız. Bize karşı tehdit ve tuzaklardaki artışın varlığından haberdarız.

Türkiye'nin bölünmesi ve ayrıştırılmasını doğuracak çözüm reçeteleri fitneyi meslek edinmiş, ihaneti sıfat olarak almış kişiler tarafından yürütülmektedir.

Başbakan Erdoğan tam da söylediğimiz gibi hareket etmiş bizi yanıltmamıştır. Başbakan Erdoğan için ne dediysek nasıl bir teşhis koymuşsak hepsi gerçekleşmiştir.

Şahsımızın kayış kopardığını ifade eden Erdoğan'ın uzun zaman öncesinden kaportası delinmiş, şanzımanı dağılmış vidaları gevşemiş, aküsü bitmiştir.

Başbakan Erdoğan'ın hayatının en zifiri karanlığa gitmesine PKK'nın Kandil'i engel olamamıştır. İmralı canisinin yardımı kendine yetmemiştir. Böyle bir zat MHP'ya ağzı dolusu hareket etmiştir. Birisi hakkımızda ileri geri konuşarak düştüğü acziyeti kapatmaya uğraşmaktadır. Biz elbette Başbakan'ın anladığı dilden konuşacağız.

MHP'yi biçmek etkisizleştirmek için tam mesai halinde varlık gösteren Başbakan'ın dilinin ayarını bozduğu ortadadır.

Aziz şehitlerimiz bizim ilham kaynaklarımızdır. Başbakan Erdoğan'ın ırkçılar, kafatasçılar, kovboylar, morg bekçileri, kandan geçinenler sözleri ile küfürler yağdırdığı MHP'nin muhterem mensupları Türk milletinin güvencesidir.

Bu kötü sözler eminim ki sahibinden başka kimseye de yakışmayacaktır. PKK ile aynı kaşıktan yiyen, beslenen ve tabii olan 40 bin kişinin katiline el pençe divan duran birinin partimizin adını ağzına almaya hakkı yoktur.

Sayın Başbakan bizim yönümüc yüce Rabbimize yöneliktir, senin ibren nereyi göstermektedi? İmralı canisini peygamber görenlerle görüşürken nasıl hidayetten maneviyattan bahsetmeye cüret edersin.

63 aklı karışığa tepki gösteren herkesle gurur duyuyorum, bacağını sallayan gaziden şehit ailesinden övünç duyuyorum.

63 çöpten çelebi PKK eyyamcılığından vazgeçmelidir.

Bildiğiniz gibi terörist Karayılan 25 Nisan'da 6 maddelik çözüm planı açıklamıştır. Ne ilginç tesadüftür ki Kandil'de de PKK talepleri birbirini tamamlamıştır. Geri çekilmeyi açıklamışlardır.

Çok sayıda basın mensubu da Kandil'de PKK'nın yemeğini yemiştir. Teröristlerle görüşmek moda haline gelmişken, yıllarca PKK'nın yolunu bir türlü hükümet bulamamıştır.

Cani Karayılan verilen mücadelede savaşı kazandıklarını söylemiş kendisini Kürt olarak tanımlayan herkese kimliğiniz örgüt mücadelesinde kazanılmış mesajı verildiğini ortaya koymuştur. PKK'ya büyükşehirlerden katılımın artığı yazılmıştır. Şayet bu doğruda AKP'nin PKK'ya katılımda ortam hazırladığı ortaya çıkarmıştır. (gercekgundem)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.