Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Gün gelecek kazanan Firavunlar değil, Musalar olacaktır'

'Gün gelecek kazanan Firavunlar değil, Musalar olacaktır'

Saadet Partisi Orhangazi İlçe Başkanı Serkan Demir, Mısır’da yaşanan katliamı kınadı. Serkan Demir, "Tüm Müslüman aleminde gün gelecek kazanan Firavunlar değil, Musalar olacaktır." dedi.     Serkan Demir, yaptığı...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 14:11
Saadet Partisi Orhangazi İlçe Başkanı Serkan Demir, Mısır’da yaşanan katliamı kınadı. Serkan Demir, "Tüm Müslüman aleminde gün gelecek kazanan Firavunlar değil, Musalar olacaktır." dedi.

    Serkan Demir, yaptığı açıklama ile Mısır’daki cuntacıların katliamını sert bir şekilde lanetledi. Demir açıklamasında; “Bu alçak saldırı da şehit olan Mısırlı kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milli görüş camiası olarak bu kanlı saldırıyı yapan cuntacıları bütün nefretimizle lanetliyoruz. Bu kara darbe, bu kanlı oyun Mısır halkına ve Mısır’ın geleceğine yapılmış bir ihanettir. Tarih bu ihaneti asla affetmeyecektir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, cuntacılar akıttıkları kanda boğulacaktır.” dedi.

    Demir, Adeviye Meydanı'nda toplanan Mısırlıların haklı ve demokratik taleplerine kanla ve kurşunla karşılık veren darbecilerin sadece tarih önünde değil, insanlığın vicdanı karşısında da hesap veremeyeceğini vurguladı. Darbeciler ve onların yerli işbirlikçilerinin, sadece Mısır’ı değil bütün İslam coğrafyasını hedef alan sinsi ve kirli bir oyunun figüranı olduğunu kaydeden Demir, karanlık güçlerin, cuntacılar eliyle Mısır'’ı kanlı bir iç savaşa sürüklemeye çalıştığını belirtti.

    Daha önce Afganistan, Libya, Irak ve Suriye’de oynanan kanlı oyunun şimdi Mısır’da sahnelendiğine dikkat çeken Demir, “Bu oyun Büyük Ortadoğu Projesi’nin oyunudur. Bu oyun İslam ülkelerini bölüp parçalamak isteyen ırkçı emperyalizmin oyunudur. Artık oyunu görmeliyiz. Ortadoğu’daki Müslüman ülkeler adım adım parçalanıyor. Bunun için her türlü mezhep farklılığı kışkırtılıyor, etnik farklılıklar tahrik ediliyor. İşbirlikçiler eliyle, coğrafyamız hızla büyük bir savaşın içine itiliyor." şeklinde konuştu.

    Demir; Saadet Partisi olarak Türkiye genelinde Mısır halkına destek amacıyla bir dizi eylem hareketi başlatacaklarını belirterek “Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Daha önce olduğu gibi kazanan Firavunlar değil Musalar olacaktır. Kazanan er ya da geç Mısır halkı ve Müslümanlar olacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.