Dolar 34,2070
%0
Euro 37,8290
%0.14
Altın 2.924,530
%-0.17
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Hayırsever bağışçıların desteğini bekliyoruz'

'Hayırsever bağışçıların desteğini bekliyoruz'

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Polat, Ramazan'da ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak yardımlar için hayırsever vatandaşların bağışlarını beklediklerini söyledi. Yunus Polat, dernek binasında düzenlediği...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 15:05
Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Polat, Ramazan'da ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak yardımlar için hayırsever vatandaşların bağışlarını beklediklerini söyledi.

Yunus Polat, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, hayırsever vatandaşlara yardım çağrısında bulundu. Erzurum genelinde derneklerine kayıtlı 5 bin ihtiyaç sahibi ailelinin bulunduğunu bildiren Polat, söz konusu ailelere Ramazan süresinde gıda yardım paketi dağıtacaklarını dile getirdi. Dernek olarak fitre, zekat gibi yardımlarını kabul ettiklerine işaret eden Polat, "Yoksul ailelerimize Ramazan'da yardımda bulunacak hayırsever vatandaşlarımızın ayni ve nakdi yardımlarını bekliyoruz. Bir kişilik iftar yemeği ücreti 6,5 lira, 30 kişilik iftar ücreti ise 200 TL. Yine bir aileye iftar yemek ücreti 40, 30 aileye iftar yemeği ücreti ise bin lira. Hayırsever vatandaşlarımız bağışlarını makbuz karşılığında derneğimize verebilir ya da banka hesap numarasına yatırabilir." dedi.

15 BİN GIDA PAKETİ DAĞITILACAK

Polat, Erzurum Bölge Koordinatörlüğü olarak Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 15 ilde, 15 bin aileye de Ramazan'da gıda yardım paketi dağıtacaklarını hatırlattı. Önceki yıllardaki iftar çadırı uygulamasını kaldırdıklarını ve sefalet içerisinde yaşayan ailelere iftarlık ve sahurluk sıcak yemek dağıtacaklarını vurgulayan Polat, "15 bin ihtiyaç sahibi aileye 15 bin paket gıda yardım paketi dağıtacağız. Yine iftar çadırı yerine aşırı derecede sefalet içerisinde olan vatandaşlarımıza 4 çeşit sıcak yemek ve ekmek dağıtacağız. Ayrıca Baran Giysi Mağazamız'dan da giysilerini yine ücretsiz dağıtacağız." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.