Dolar 34,2086
%0.08
Euro 37,9166
%-0.47
Altın 2.926,960
%1.07
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Hemşerilerimizin arkasındayız'

"Hemşerilerimizin arkasındayız"

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, “Belediye başkan adayı ve meclis üyesi adayı gösterilecek tüm hemşerilerimizin arkasındayız” dedi.

  • Ege Postası
  • 10.11.2013 - 10:14
İZMİR - İMAF, 13 katılımcı derneğin delegelerinin katılımıyla yerel seçimlere yönelik istişare toplantısı düzenledi. Delegelerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Karabağlar’da CHP’den belediye başkan adaylığı için yarışan Salih Erkek ve Şehmus Kayapınar’ın yanı sıra belediye meclis üyesi aday adayları da katıldı. Toplantıdan Mardinli adaylara destek kararı çıktı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak,

Mardinlilerin 2014 yerel seçimlerine çok yoğun ilgi gösterdiğini kaydederek, “Gerek belediye başkanlığı herek meclis üyeliği için aday adaylığını koyan arkadaşlarımızın sayısı epeyi fazla. Bunların kaçı adaylığa dönüşür bilemeyiz. Ama siyasi partilerin temsilde adalete dikkat edeceği kanaatindeyiz” dedi.

Irmak, aday adayı olan tüm hemşerilerine başarı dileyerek, “Hemşerilerimiz hangi ilçede olursa olsun ve hangi partiden olursa olsun aday gösterilirlerse İMAF olarak arkasında duracağız. Buraya gelen tüm dernek başkanlarımız ve delegelerimiz oyunu bu yönde kullanmıştır. Şimdiden hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Toplantıya katılan Otokent Başkanı Yılmaz Akın da, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı için adaylığını duyurdu. Yılmaz, “Otokent’te hemşerilerimin adına leke

getirmeden görevi yürüttüm. Şimdi de Şoförler ve Otomobilciler Odası adaylığı için destek bekliyorum” ifadesini kullandı. Irmak ve İMAF yönetim kurulu Akın’a yeni dönem için başarılar diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.