Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'İşte böyle bir başkan istiyoruz!'

"İşte böyle bir başkan istiyoruz!"

CHP Karabağlar belediye başkan adayı Harita Mühendisi Muhittin Selvitopu daha şimdiden gönülleri fethetti. Seçim çalışmalarını yoğunlaştıran Selvitopu, yağışlı havaya aldırış etmeden Üçkuyular bölgesinde halkın arasında dolaştı, esnafı ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 25.02.2014 - 11:40
İZMİR-  6 saat aralıksız programını sürdüren CHP'li adaya Karabağlar halkı "İşte böyle bir başkan istiyoruz!" sözleriyle sahip çıktı. Vatandaşlar ayrıca,  başkan seçildikten sonra da Selvitopu'nun kendilerini ihmal etmemelerini istedi. Selvitopu da onlara söz vererek "Belediyelerde görev yaptığım 33 yıl içerisinde hep halkın içinde oldum. Sorunları hep yerinde tespit edip çözüm üretmeye çalıştım. Projeleri halkımızın önerilerini de dikkat alıp oluşturduk. Bundan sonra da kimsenin kuşkusu olmasın. Hep sizlerin yanı başında olacağım. Halkın başkanı olacağım." dedi.
 
CHP Karabağlar belediye başkan adayı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, CHP Karabağlar Gençlik Kolları Başkanı Damla Çelik ve bir grup partiliyle birlikte Üçkuyular bölgesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Havanın yağışlı olmasına rağmen CHP'liler çalışmaları aksatmadı, vatandaşlara kırmızı karanfil dağıttı. Başkan adayı Selvitopu vatandaşların sorunlarını dinlerken sık sık not almayı da ihmal etmedi. Başkan seçilmesi halinde de bu sorunların kısa sürede çözümünü gerçekleştireceğini söyledi. Selvitopu, vatandaşların en çok "Karabağlar için hangi projeleri hayata geçireceksiniz'", "Kültürel ve sanatsal faaliyetlere nasıl bakıyorsunuz'", "Sokakta barınmaya çalışan hayvanlara yönelik bir projeniz var mı'", "Kent yenileme projeleriniz hazır mı'" gibi sorularıyla karşılaştı.
 
Yağışlı havaya aldırış etmeden çalışmasını sürdüren Muhittin Selvitopu'nu karşısında gören bazı vatandaşların başkan adayını alkışladığı görüldü. Bazıları da Selvitopu'nun çalışkanlığından övgüyle bahsederek "Karabağlar'a işte böyle bir başkan yakışır. İlçemize böyle bir başkan istiyoruz!" diyerek CHP'li adaya sahip çıktı.
 
CHP'lilerin kırmızı karanfil dağıttığı sırada bir vatandaş esprili bir dille "Bize karanfil dağıtmayın. Bize odun, kömür dağıtın. Çünkü biz oyumuzu odun, kömür dağıtana veriyoruz." diyerek partilileri selamladı. CHP'lilerin bir kahvehane ziyaretinde de vatandaşların 17 Aralık operasyonuna göndermede bulunarak yine esprili bir dille, "Hırsız var!" diye bağırdıkları görüldü.
 
Selvitopu'nun evinin yakınlarında çiçek tezgahı bulunan ve 30 yıldır çiçekçilikle uğraştığını söyleyen Sevgi Çelik adlı vatandaş da Muhittin Selvitopu'nu karşısında görünce ondan övgüyle söz etti. Çelik, "Çiçek gibi bir başkan adayımız var. Her zaman güler yüzlüdür. Mahalle halkı kendisini çok sever. İnşallah Karabağlar da onu bağrına basacak." dedi.
 
CHP'lilerin 6 saat aralıksız sürdürdüğü çalışmanın ardından Muhittin Selvitopu çalışmaya katılarak kendisine destek veren partililere teşekkür etti.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.