Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Kötü adamı oynadığım için kötü adam olarak muamele görüyorum'

'Kötü adamı oynadığım için kötü adam olarak muamele görüyorum'

Oyuncu ve müzisyen Recep Aktuğ, kötü adam karakterlerini oynadığı için halktan kötü adam olarak muamele gördüğünü söyledi.        Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu'nca Kültür...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 17:50
Oyuncu ve müzisyen Recep Aktuğ, kötü adam karakterlerini oynadığı için halktan kötü adam olarak muamele gördüğünü söyledi.

        Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu'nca Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Medya Günleri’ etkinliğinde konuşan oyuncu Recep Aktuğ, genelde kötü adam karakterlerini oynadığı için halktan kötü adam olarak muamele gördüğünü belirtti. Aktuğ, "Aslında bu hoşuma gidiyor. İşimi iyi yapmışım ki halk tarafından kötü adam olarak benimsenmişim.” diye konuştu.

        Müzik tarzıyla da Türk müziğindeki boşlukları doldurduğunu dile getiren Aktuğ, "Benim şarkılarım ezber bozan şarkılar. İnsanlar otuz beşinden sonra sakin ve dingin seslerden hoşlanıyor. Bu yüzden de herkesin kulağının alışmadığı şarkılar yapıyorum." diye konuştu.

        Öğrencilere birkaç tavsiyede de bulunan Aktuğ, “Hayatınızda örnek aldığınız birileri olacaktır elbet. Fakat bu örnek alma benzemeye dönüşmesin. Kendiniz olun." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.