Dolar 34,2492
%0.03
Euro 37,5772
%-0.14
Altın 2.921,010
%-0.02
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TÜMSİAD üyeleri, Yakutiye Müftüsü Yazıcı'yı ziyaret etti

TÜMSİAD üyeleri, Yakutiye Müftüsü Yazıcı'yı ziyaret etti

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu ve yönetim kurulu üyeleri, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Yakutiye Müftüsü Osman Yazıcı’yı ziyaret etti.Müftü Osman Yazıcı’ya bir demet gül takdim...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 17:44
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu ve yönetim kurulu üyeleri, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Yakutiye Müftüsü Osman Yazıcı’yı ziyaret etti.

Müftü Osman Yazıcı’ya bir demet gül takdim eden TÜMSİAD Şube Başkanı Burucu, müftülük şahsında din görevlilerinin ve insanlık aleminin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ettiklerini söyledi. Rahmet olarak gönderilen ve insanlık aleminin harcını sevgi, saygı ve kardeşlik ile yoğuran Hz. Muhammed (SAV)’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü vesilesiyle idrak edilen Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik eden Burucu, “Peygamberimiz ve insan onurunu bugün daha iyi anlamak, hasretini çektiğimiz huzur ve barış ortamını perçinleyecektir. Şüphe yok ki; kadına ve çocuklara büyük değer veren Peygamberimiz’in doğumu, biz Müslümanlar kadar, bütün insanlık için çok önemli bir gündür.” dedi.

Kutlu doğumun Hz. Peygamber’in insanlığa çağrısını doğru şekilde tanıtmayı amaçladığını kaydeden Burucu, Hz. Muhammed’in insanları daima kardeşliğe, hoşgörüye ve yardımlaşmaya teşvik ettiğini ve yol gösterici olduğunu söyledi. Kutlu Doğum Haftası’nda bu yıl işlenen 'Peygamberimiz ve insan onuru' temasının çok anlamlı olduğunu da hatırlatan Cafer Burucu, “Yüreklerin sevgiyle birleşmesini, Kutlu Doğum Haftası'nın tüm İslam alemine, insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yakutiye Müftüsü Osman Yazıcı ise TÜMSİAD heyetinin böylesine önemli bir günde müftülüğü ziyaret ederek Kutlu Doğum Haftası'nı kutlamalarının kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini söyledi. Bu önemli günde, alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed’in, insana verdiği değerin çok iyi idrak edilmesi gerektiğinin altını çizen Müftü Yazıcı, TÜMSİAD Başkanı Cafer Burucu ve yönetimine bu anlamlı ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.