Dolar 34,1553
%-0.13
Euro 37,8070
%-0.06
Altın 2.917,980
%-0.19
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Kutlu Doğum Evi' sergi açıldı

'Kutlu Doğum Evi' sergi açıldı

Çorum'un Alaca ilçesinde Yediveren Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan 'Kutlu Doğum Evi' sergi açılışı gerçekleştirildi. Kutlu Doğum Evi'nin açılışını yapan İlçe Müftüsü İhsan Caner, içinde...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 14:42
Çorum'un Alaca ilçesinde Yediveren Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan 'Kutlu Doğum Evi' sergi açılışı gerçekleştirildi.

Kutlu Doğum Evi'nin açılışını yapan İlçe Müftüsü İhsan Caner, içinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftası'nın değerlendirilmesi adına bu tür etkinliklerin faydalı olduğunu, özellikle gençlerin bu etkinliklerde olmasının geleceğe yönelik bilinçli insanların yetişmesine vesile olabileceğini vurguladı.

Serginin Kutlu Doğum Etkinlikleri çerçevesinde düzenlendiğini belirten Dernek Başkanı Zehra Öztürk, "Hac vazifesini ya da umre vazifesini yapacak olan vatandaşlar burada önemli bilgiler alabiliyorlar Alaca halkının buluştuğu bu anlamlı etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum. Kutsal mekanlara gidemeyenler ya da gidecek olanlar burada ön provasını yapabiliyorlar." şeklinde konuştu.

Açılışı yapılan sergiye ilgi büyüktü. Kutsal mekanları gören vatandaşlar duygusal anlar yaşadı. Kutlu Doğum Evi'nde Kabe, Hira Dağı, Mescid-i Nebevi, Cennet-ül Baki, Taif hadisesi, Fil vakası gibi kutsal mekanların maketlerinin yanı sıra kutsal emanetler ile ayet ve hadislerin yer aldığı stantlar yer alıyor.

    Serginin 22 Nisan 2013 gününe kadar herkese açık ve ücretsiz olacağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.