Dolar 34,2337
%0.1
Euro 37,9496
%0.32
Altın 2.925,760
%0.07
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Ramazan, birliğin ve kardeşliğin en fazla hissedildiği aydır'

'Ramazan, birliğin ve kardeşliğin en fazla hissedildiği aydır'

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ramazan ayının birliğin, kardeşliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın en fazla hissedildiği zaman dilimi olduğunu söyledi. Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hiçyılmaz, Ramazan...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 14:28
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ramazan ayının birliğin, kardeşliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın en fazla hissedildiği zaman dilimi olduğunu söyledi.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hiçyılmaz, Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunun yaşandığını ifade ederek, bin aydan daha hayırlı olduğu Kur’an-ı Kerim’de bildirilen ve müminlere Allah’ın en büyük lütuf ve ikramlarından biri olan Kadir Gecesi’nin de içerisinde yer aldığı onbir ayın sultanı Ramazan ayını, bütün halkın huzur, mutluluk ve bereket içerisinde geçirmesini diledi.

Hiçyılmaz, "Ramazan ayı; birliğin, kardeşliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın en fazla hissedildiği aydır. Hepimiz için güzel fırsatlar sunan bu mübarek ayı bu güzel anlamını idrak etmeli, birlik ve beraberliğimize, insani ve ahlaki değerlerimize her zamankinden daha çok sahip çıkmalıyız.” dedi. Hiçyılmaz, Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını, Türk halkına ve İslam alemine barış, huzur ve bereket getirmesini temenni etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.