Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Soylu' çıkış

'Soylu' çıkış

Süreçte Çiğli Belediye Başkan aday adayı olan İl Disiplin Kurulu Üyesi Birol Soylu adaylar doğrultusunda parti içi krizin yaşandığı ortamda kendisine ait Facebook sayfasından önemli bir çağrıda bulundu.

  • Ege Postası
  • 26.02.2014 - 14:45
EGE POSTASI - İlçe belediye başkan ve meclis üyesi adaylarının açıklanmasının ardından parti içi kriz tavan yapmıştı. Gösterilen ve gösterilmeyen adaylar doğrultusunda partililer tepki göstermiş, hedefteki isimler ise İl Başkanı Ali Engin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olmuştu.
 
Çiğli’de belediye başkanlığına talip olan İl Disiplin Kurulu üyesi Birol Soylu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, aday listelerine damga vuran Engin ve Kocaoğlu’na gönderme yaptı. Soylu partililere ise birlik mesajı verdi.
 
BİZLER SİZE YAPMAYACAĞIZ
 
Soylu şu ifadeleri kullandı; “Bizler atanamadık diye partimize küsmeyeceğiz aksine faşizme karşı mücadelemizde yüreğimizi koymaya devam edeceğiz ama sizlerde bu partinin sahibi gibi davranmayacaksınız unutmayın keser döner sap döner sizlerin yaptığı hatalardan biz gerekli dersleri çıkardık.Söz veriyoruz sizin bize yaptığınız hiç bir adaletsizliği bizler size yapmayacağız. Bir kez daha diyoruz ki zaman birolma zamanı”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.