Dolar 34,2588
%-0.04
Euro 37,3842
%-0.3
Altın 2.915,190
%-0.44
Bist-100 8.699,00
%-1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Toplumsal kaynaşma, kadın ruhuna iyi gelecek'

'Toplumsal kaynaşma, kadın ruhuna iyi gelecek'

Kadınların sosyal hayatta daha fazla rol üstlenmelerini amaçladıklarını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Toplumsal kaynaşma, kadın ruhuna iyi gelecek.” dedi. Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Basın...

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 10:48
Kadınların sosyal hayatta daha fazla rol üstlenmelerini amaçladıklarını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Toplumsal kaynaşma, kadın ruhuna iyi gelecek.” dedi.

Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, İstanbul Nevşehirliler Derneği’ni ziyaret etti. İçmeler Mahallesi’ndeki dernek binasında Başkan Mustafa Şen ve bayanlar tarafından karşılanan Yazıcı, kadınların sosyal hayata katılımını önemsediklerini söyledi. Kentleşme ve sosyal hayat arasında bağ kuran Yazıcı, "İstanbul gibi bir metropolde sadece hemşeriler ile değil, çevre ile de bir araya gelmek çok önemli. Evde kısıtlı kalmadan çevreyle iletişim halinde olmak insana mutluluk veriyor. Sosyal çevremizi, toplumsal halkamızı daha çok genişletmemiz gerekiyor. Bir araya gelmek çok önemli. Toplumsal kaynaşma, kadın ruhuna iyi gelecek." diye konuştu. Ortak paydanın Tuzla olduğunu belirten Yazıcı, "Memleketimizin farklı bölgelerden insanlar Tuzla’da birlik ve beraberlik içinde yaşıyor. Bu da Tuzla’nın güzelliği. Kadınların naif duygularını, bakışlarını Tuzla’nın sosyal hayatına katarak Tuzla’mızı daha iyiye ulaştırmanın gayreti içindeyiz. Kadın elinin bu yönde de yer alması gerektiğine inanıyorum." şeklinde konuştu.

İstanbul Nevşehirliler Derneği Başkanı Mustafa Şen, derneğe katkılarından dolayı Fatma Yazıcı ve Pınar Bulut’a plaket vererek teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.