Dolar 34,2588
%-0.04
Euro 37,3842
%-0.3
Altın 2.915,190
%-0.44
Bist-100 8.699,00
%-1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrenciler, yıl boyunca hazırladıları el emeği eserleri sergiliyor

Öğrenciler, yıl boyunca hazırladıları el emeği eserleri sergiliyor

Zonguldak Fatih Koleji öğrencilerinin el emeği sanat eserleri, kentteki bir alış veriş merkezinde sergilenmeye başladı. Öğrencilerin yıl içerisinde görsel sanatlar ve kulüp çalışmalarında hazırladıkları ürünlerin yer aldığı sergide,...

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 10:47
Zonguldak Fatih Koleji öğrencilerinin el emeği sanat eserleri, kentteki bir alış veriş merkezinde sergilenmeye başladı. Öğrencilerin yıl içerisinde görsel sanatlar ve kulüp çalışmalarında hazırladıkları ürünlerin yer aldığı sergide, özellikle Nasreddin Hoca’nın ‘bindiği dalı kesmesi’ hikayesinin görsel efektlerle sunulması ve detay çalışmalar büyük ilgi gördü.

    Öğrencilerin bir yıl boyunca hazırladığı el emeği ürünlerinden oluşan sergide, televizyon bağımlılığının çocuklara zararları, ayrılarak kendine yeni bir yol çizen anne babalar ve çocuklarının durumu, değerlerin kıymeti, doğayı koruma, alkol, sigara ve uyuşturucunun kararttığı hayatlar ile bilinçsiz internet kullanımı gibi birçok toplumsal problemlere dikkat çekiliyor. Ayrıca, etkinlikte enstalasyon çalışmalarının yanında seblaj, rölyef, rekrasyon, cam ayna uygulamaları da ziyaretçilerin ilgisini çekti.

    Öğrencilerin bir yıl boyunca hazırladığı ürünleri sergilemenin sevinci içerisinde olduklarını belirten Özel Fatih Koleji Resim Öğretmeni Zeynep Anursal, “Bu çalışmalarla hem topluma mesaj vermek hem de sergide işlenen temalarla ilgili öğrencilerimizde duyarlılık oluşturmak istiyoruz. Emek veren bütün öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.