Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Yurtdışında Türk çocuklarının Hristiyanlara verilmemesi için talep artırılacak'

'Yurtdışında Türk çocuklarının Hristiyanlara verilmemesi için talep artırılacak'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, yurtdışında anne babasından değişik gerekçelerle alınan Türk çocuklarının Hristiyan ailelere verilmemesi için o ülkelerde yaşayan Türk ailelerinin 'koruyucu aile' olmaları konusundaki taleplerinin...

  • Ege Postası
  • 09.09.2013 - 16:37
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, yurtdışında anne babasından değişik gerekçelerle alınan Türk çocuklarının Hristiyan ailelere verilmemesi için o ülkelerde yaşayan Türk ailelerinin 'koruyucu aile' olmaları konusundaki taleplerinin artırılacağını söyledi.

Sakarya’da Elmas Otel’de düzenlenen Kadın Çiftçilerin Eğitimi Sertifika Töreni’ne katılan Bakan Şahin, konuyla ilgili gazetecilerin sorularını şöyle cevapladı: Kurumumuzun Türkiye'deki çocuk koruma sistemi kampanyasını yurtdışında da başlatıyoruz. Sivil toplum, oradaki vatandaşlarımızın talebini artırarak kampanyayı onların üzerine çevirecek şekle dönüştürüyoruz. Öbür taraf diyor ki; 'siz talep etmediğiniz için biz mecburen öbür tarafa veriyoruz' diyorlar. Şimdi bu taraftan talebi artırıp sorunu çözeceğiz. Beraber çalışıyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.