Dolar 32,5743
%0.18
Euro 35,1161
%0.41
Altın 2.459,980
%1
Bist-100 10.506,00
%0.57

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'devraldiğimiz Bayraği Daha Ileri Taşiyacağiz'

"devraldiğimiz Bayraği Daha Ileri Taşiyacağiz"

TÜRKİYE'de insan yönetimi anlayışının yaygınlaştırılması için faaliyet gösteren Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi Başkanlığı'na Levent Özçengel seçildi. Crowne Plaza'da gerçekleştirilen Olağan Genel...

  • Ege Postası
  • 26.01.2014 - 13:00
TÜRKİYE'de insan yönetimi anlayışının yaygınlaştırılması için faaliyet gösteren Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi Başkanlığı'na Levent Özçengel seçildi. Crowne Plaza'da gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Levent Özçengel, “PERYÖN Güney Marmara Şubesi çalışmalarını daha da hızlandırarak devam edecek. İnsan kaynakları yöneticileri arasında mesleki işbirliği ve koordinasyonu tesis etmeye devam edeceğiz. Sosyal dayanışma yaratarak, daha da kuvvetlenmiş ve gelişim içinde bir dernek olacağız. Devraldığımız bayrağı daha ileri taşıyacağız" dedi.
Mümin Pekcan'ın divan başkanlığını yaptığı Genel Kurul'da konuşan ve geçmiş dönem faaliyetleri hakkında üyelere bilgiler veren geçmiş dönem başkanı Ogün Yıldız, "PERYÖN Türkiye'de insan yönetimi anlayışının yerleşmesi için çalışan ve hizmet veren aktif bir sivil toplum kuruluşudur. PERYÖN Güney Marmara Şubesi olarak, başkanlığım döneminde bu amaçtan hiç kopmadan hareket ettik" diye konuştu. LEVENT ÖZÇENGEL OYBİRLİĞİ İLE SEÇİLDİ Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi, Olağan Genel Kurul toplantısında, gelir - gider tabloları ve bilanço hesaplarının incelenmesinin ardından, yönetim kurulu ve denetim kurulunun oylanmasına geçildi. Ogün Yıldız'ın yeniden aday olmadığı genel kurulda yapılan oylama sonucunda Levent Özçengel, başkanlığındaki liste oybirliği ile seçildi. Önceki dönem başkanı Ogün Yıldız'a teşekkür eden Levent Özçengel, "Önceki dönem çalışmaları ve başarıları bizlerin üzerine daha çok sorumluluk yüklüyor. Bu sorumluluğun bilincinde olarak PERYÖN Güney Marmara Şubesi çalışmalarını daha da hızlandıracak. İnsan kaynakları yöneticileri arasında mesleki işbirliği ve koordinasyonu tesis etmeye devam ederken, sosyal dayanışma yaratarak, daha da kuvvetlenmiş ve gelişim içinde bir dernek olmak için çalışacağız" dedi. PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu'nda, Levent Özçengel, Bige Tınmazsoy Susuzlu, Fatih Mehmet Şenli, Yasemin Şahin, Okan Ermetin, Özlem Baş, Arzu Öneyman, Burcu Ulugül, Mesut Cengiz, Şebnem Kara yer aldı. ST/ (FK), (Fotoğraflı)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.