Dolar 34,1987
%0.05
Euro 37,9856
%-0.29
Altın 2.913,600
%0.61
Bist-100 9.567,00
%-1.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
1 Mayıs yasağı vatandaşları vurdu

1 Mayıs yasağı vatandaşları vurdu

1 Mayıs nedeniyle bazı güzergahlarda toplu taşıma araçlarının seferlerinin iptal edilmesi vatandaşları zor durumda bıraktı. İşlerine gitmek için araç bulamayan vatandaşlar uzun süre yürümek zorunda kaldı. 1 Mayıs'ı Taksim Meydanı'nda...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 09:12
1 Mayıs nedeniyle bazı güzergahlarda toplu taşıma araçlarının seferlerinin iptal edilmesi vatandaşları zor durumda bıraktı. İşlerine gitmek için araç bulamayan vatandaşlar uzun süre yürümek zorunda kaldı.

1 Mayıs'ı Taksim Meydanı'nda kutlamak isteyen grupların meydana çıkışını önlemek için İstanbul Valiliği bir takım önlemler aldı. Bu önlemlerden birisi de bazı güzergahlardaki toplu taşıma araçlarının seferlerini iptal etmek yönünde oldu. Bu nedenle çok sayıda vatandaş, işlerine gitmek için araç bulamadı.

Yıldız’dan Kabataş tramvay durağına kadar yürüyen Yunus Bayındır, tramvayın çalışmadığını görünce oturup beklemek zorunda kaldı. Bayındır, işe gitmek için geldiğini ancak tramvayın çalışmadığını gördüğünü söyledi.

Bayındır, “Barbaros’da indim otobüsten. Bir buçuk kilometrelik parkuru bitirdim. Beşiktaş Meydan’da gazı yedim, o gazla devam ediyorum. Şu an arkadaşlarımı bekliyorum. Gülhaneye gitmeye çalışıyorum. Tramvay da çalışmıyor. Neden çalışmıyor anlamış değilim. Tabanvayla devam edeceğiz, yapacak bir şey yok. İş yerini aradım. Arkadaşlarım zaten anlayışla karşıladılar.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.