Dolar 34,2298
%-0.04
Euro 37,5110
%-0.34
Altın 2.877,000
%-0.34
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
12 yaşındaki Fatih’in cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi

12 yaşındaki Fatih’in cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi

Gaziantep'te 2 grup arasında çıkan çatışmada seken kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Fatih Şimşek'in cinayet zanlılarından 3'ü adliyeye sevk edildi. Olaya karıştığı tespit edilen ve olaydan sonra silahıyla birlikte...

  • Ege Postası
  • 05.08.2013 - 11:56
Gaziantep'te 2 grup arasında çıkan çatışmada seken kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Fatih Şimşek'in cinayet zanlılarından 3'ü adliyeye sevk edildi. Olaya karıştığı tespit edilen ve olaydan sonra silahıyla birlikte firar eden şüpheli iki şahsın yakalanmalarına yönelik çalışmalar devam ediyor.

    Barış Mahallesi, Bülbül Geçidi Sokak içerisinde alacak verecek meselesi yüzünden 2 Ağustos günü meydana gelen olayda, Süleyman D. ve İbrahim Halil K. isimli şahıslar kavga etmişti. Kavganın büyümesi üzerine İbrahim Halil K. arkadaşlarını arayarak yardım istemişti. Olay yerine gelen Cuma Y., Mustafa Ö. ve Ramazan A.'nın etrafa ateş etmesi sonucu seken kurşunlar o esnada caddede yürüyen 1 kişinin ölümüne, 3 kişinin de yaralanmasına sebep olmuştu. Cuma Y., Mustafa Ö. ve Ramazan A. olay günü gece geç saatlerde emniyete gelerek teslim oldu.
    
    Olay yerinde yapılan incelemelerde 6 adet 7,65 minimetre kovan, 3 adet 9 minimetre kovan, 12 adet av tüfeğine ait 12'lik kartuş, 1 adet 12'lik dolu fişek, 1 adet deforme mermi çekirdeği, 2 adet nüve parçası ele geçirildi. Yakalanan 3 şahıs üzerinden de 1 adet 9 minimetre tabanca, 1 adet 7.65 tabanca ve 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi. Şahıslar emniyette konuşmazken, kasten adam öldürme, öldürmeye teşebbüs, yaralama, ve mala zarar verme suçlarından adliyeye sevk edildi.

    Olaya karıştığı tespit edilen ve olaydan sonra silahıyla birlikte firar eden şüpheli Süleyman D. ve İbrahim Halil K.isimli şahısların yakalanmalarına yönelik çalışmalar devam ediyor.

    02 Ağustos 2013 tarihinde meydana gelen olayda Fatih Şimşek isimli şahıs av tüfeğiyle ateş edilerek öldürülmüş, Zeynep Kaplı isimli bir çocuk ile İbrahim Gündüz ve Suriye uyruklu Şedi Bagsu isimli şahıslar yaralanmıştı.

    Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.