Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, coşkuyla kutlanıyor

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, coşkuyla kutlanıyor

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, İzmir’de Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Kutlamalar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konmasıyla başladı....

  • Ege Postası
  • 19.05.2013 - 12:32
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, İzmir’de Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Kutlamalar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konmasıyla başladı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşma yapan İl Müdürü Kaplan, Türk gençliğinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. 19 Mayıs'ın Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin başladığı gün olduğunu ifade eden Kaplan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da ilk adımını attığı kurtuluş mücadelesinin 94'üncü yılını büyük bir gururla kutluyoruz. 19 Mayıs'ta toprakları işgal edilmiş bir milletin karanlıktan aydınlığa çıkış gününü kutluyoruz. Atatürk, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin başladığı bu günü gençlere armağan etmiştir. Savaşların ve nefretin olmadığı, sevginin ve barışın egemen olduğu bu toprakların bekçileri siz gençlersiniz." dedi.

    Kutlama törenlerine, İzmir milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Vali Vekili Mustafa Harputlu, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Vekili Tümgeneral Sadık Çelikörs, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Fikret Kahraman, İzmir Milli Eğitim İl Müdürü Vefa Bardakçı, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

    Kutlamalarda, Türkiye ve Avrupa şampiyonalarında dereceye giren öğrencilerin gösterileri beğenildi. Tören, öğrencilerin folklor, halk oyunları, zeybek ve jimnastik ve tekvando gösterileri ile son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.