Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, coşkuyla kutlanıyor

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, coşkuyla kutlanıyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı, Uşak'ta coşkuyla kutlandı.     Kent meydanında düzenlenen törenlere Vali Mehmet Ufuk Erden, il protokolü ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu İstiklal Marşı ile başlayan...

  • Ege Postası
  • 19.05.2013 - 12:39
19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı, Uşak'ta coşkuyla kutlandı.

    Kent meydanında düzenlenen törenlere Vali Mehmet Ufuk Erden, il protokolü ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu İstiklal Marşı ile başlayan törende Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden İl Alay Komutanı Fuat Kömürcü ve Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ın halkı ve öğrencileri selamlaması ile devam etti.

    Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Kabay, “Bugün Mustafa Kemal’in Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin Anadolu'da elden ele gönülden gönüle dolaşmasının 94'Üncü yıldönümü. Milletimizin tüm onur ve asaleti ile büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının yıldönümünde beraberiz." dedi.

    Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Kabay’ın konuşmasından sonra öğrenciler tarafından şiir, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve Gençlik Andı okundu. Türkiye genelinde dereceye giren Uşaklı sporculara Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ve Uşak Milletvekili İsmail Güneş ile Mehmet Altay tarafından ödül verildi.

    Tören, Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibi ve diğer öğrencilerin hazırladığı gösterilerin sergilenmesiyle sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.