Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
19 Mayıs Cumhuriyet Meydanı'nda kutlanacak

19 Mayıs Cumhuriyet Meydanı'nda kutlanacak

İZMİR'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak.

  • Ege Postası
  • 18.05.2015 - 11:23
İlk olarak saat 08.30'da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulacak, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunacak. Kutlama tören programı aynı yerde saat 09.30'da başlayacak. Bando eşliğinde tekrar saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunması ile Türk Bayrağı göndere çekilecek.


Gençlik ve Spor Hizmetleri il Müdürü Ali Osman Tatlısı'nun ardından gençlik adına bir konuşma yapılacak. Ana'dan Ata'ya Bisiklet Turu kapsamında bayrak teslim töreni gerçekleştirilecek. Şiirler ve bando eşliğinde Gençlik Marşı okunacak. Kutlama programının finalinde; zeybek, ritmik cimnastik, karate, sportif aerobik, kafkas, wushu, kick-boks, muay tai, balo sahnesi, step, Roman ateşi, aletli cimastik gösterileri sunulacak. Paramotor geçişi ile kutlama töreni sona erecek. (DHA)


Atatürk Anıtı'na bayram temizliği
 
İZMİR'de, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları öncesinde yıkanıp, temizlendi.

19 Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı törenleri öncesi, kutlamaların yapılacağı Cumhuriyet Meydanı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi. Ekipler, Atatürk Anıtı ve kaidesini de temizledi. Vinçle anıtın yükseliğine ulaşan iki görevli, meydana getirilen tankerden aldıkları su ve fırçayla at üstündeki Atatürk heykelini yıkadı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.