Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
20 yıldır tatilini Side'de yapan Başkonsolos Sestak'a plaket

20 yıldır tatilini Side'de yapan Başkonsolos Sestak'a plaket

Antalya Side Belediye Başkanı Abdulkadir Uçar, 20 yıldır tatilini dünyaca ünlü turizm beldesinde geçiren Slovakya İstanbul Başkonsolosu Jozef Sestak'a 20. yıl teşekkür plaketi takdim etti. Plaket töreni için Side'ye gelen Slovakya İstanbul...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 13:41
Antalya Side Belediye Başkanı Abdulkadir Uçar, 20 yıldır tatilini dünyaca ünlü turizm beldesinde geçiren Slovakya İstanbul Başkonsolosu Jozef Sestak'a 20. yıl teşekkür plaketi takdim etti.

Plaket töreni için Side'ye gelen Slovakya İstanbul Başkonsolosu Jozef Sestak, plaketini Başkan Uçar'dan aldı. Defne Oteller Grubu adına Mehmet Şen, törende, tatil için 20 yıldır Side'yi tercih eden Sestak'e teşekkür etti. Başkonsolos Sesak'ın 20 yıldır tatilini Side'de yapmasının bölge destinasyonu için bir ayrıcalık olduğunu belirten Başkan Uçar, 20 yıl anısına dostlukların ve sevginin büyümesi için birlikte hatıra fidanı dikeceklerini kaydetti.

Plaket töreninde bir konuşma yapan Sestak, bu tür karşılıklı jestlerin Türkiye-Slovakya dostluğunu hep ileriye taşıyacağını söyledi. Türkiye'ye yıllık 130 bin Slovakyalı'nın tatil için geldiğini aktaran Sestak, hedeflerinin bu rakamı yukarı çekmek olduğunu kaydetti. Sestak, 20 yıldır Side'de yaptığı tatille ilgili şu bilgileri verdi: "Türkiye'ye her yıl 130 bin Slovakyalı tatile geliyor. Bu turistlerin çok büyük bir kısmı ise Side'yi tercih ediyor. Çünkü burada her şeyden memnunlar ve mutlular. Ben de 20 yıldır tatilimi aralıksız Side'de yapmaktayım. Side'de tatil süresince çok sayıda Türk dostum oldu. Aldığım plaketten dolayı çok mutluyum. Biz de kendimizi Side ailesinden hissediyoruz."

Side'ye her gelişinde turizm beldesinde güçlü bir değişimin olduğunu gördüğünü belirten Sestak, bunda Uçar'ın katkısının yüksek olduğunu kaydetti. Başkonsolos Sestak, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne (AB) girmesini yürekten desteklediklerini, bunu da çoktan hak ettiğini ifade etti.

Side'nin turizmde bir dünya markası olduğunu belirten Uçar, Sestak'ı 20 yıldır beldelerinde ağırlamaktan onur duyduklarını, turizmde kalıcılığın bu tür güvene bağlı dostluklarla oluştuğunu kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.