Dolar 34,1944
%0.09
Euro 38,0705
%-0.25
Altın 2.893,410
%-0.92
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Yozgat'ta etkinlikler kapsamında minikler, valilik makamına oturarak kısa bir süre valilik yaptı....

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 13:47
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Yozgat'ta etkinlikler kapsamında minikler, valilik makamına oturarak kısa bir süre valilik yaptı.

Yozgat Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinden Rumeysa Kılıçaslan ve Abdullah Ulusoy Yozgat Vali Vekili Kemal Şahin’i ziyaret ederek çiçek takdim etti. Ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür eden Vali Vekili Kemal Şahin, valilik makamını Mehmet Ersoy İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Rumeysa Kılıçaslan’a devretti. Yozgat Vali Vekili Kemal Şahin, öğrencilere teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.

    Daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, öğrencilerin hazırladığı etkinliklerle kutlandı.

    İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Kuş, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk çocukları ile beraber dünya çocuklarına da armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 93. yıldönümünü törenle kutluyoruz." dedi.

    Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Halk oyunları ve tiyatro gösterimin ardından Sosyal Aile ve Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde kalan çocukların oluşturduğu mehter takımı konseri ile program sona erdi.

    Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kutla programına Yozgat Vali Vekili Kemal Şahin, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Jandarma Komutanı Albay Recep Yalçınkaya, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.