Dolar 34,1938
%0.09
Euro 38,1640
%0
Altın 2.894,460
%-0.88
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde kutlamalar kapsamında protokol üyeleri, öğrencilerle yöresel...

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 14:52
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde kutlamalar kapsamında protokol üyeleri, öğrencilerle yöresel 'Gediz Pazarı' oyununu oynadı.

    Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık tarafından Atatürk Anıtı önüne çelenk konulmasının ardından başlayan törende Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Garnizon Komutanı Ömer Turan ve Belediye Başkanı Mustafa Güler’in öğrenciler ile halkın bayramını kutladı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık, günün anlam ve önemi belirten açılış konuşmasını yaptı.

    Öğrencilerin okuduğu şiirler, balon patlatma, sandalye ve top kapmaca yarışmalarıyla renklenen kutlamalarda törene katılan tüm öğrenciler meydanda Kaymakam Numan Hatipoğlu ve ilçe protokolüyle birlikte yöresel Gediz Pazarı oyununu oynadı.

    Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllendirildiği tören final gösterisiyle sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.