Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
23 Nisan eğlencesi, lösemili çocuklara moral oldu

23 Nisan eğlencesi, lösemili çocuklara moral oldu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Hematoloji Onkoloji Servisi'nde yatan ve ayakta tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliği düzenlendi. Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı...

  • Ege Postası
  • 24.04.2013 - 15:14
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Hematoloji Onkoloji Servisi'nde yatan ve ayakta tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliği düzenlendi. Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) üyelerinin de katıldığı etkinlikte lösemili çocuklar, doyasıya eğlendi.

    OMÜ Çocuk Hastanesi konferans salonunda yapılan 23 Nisan eğlencesine Tıp Fakültesi Hematoloji Onkoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak ile Veteriner Fakültesi ve Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri de destek verdi. Günün anısına hazırlanan pastayı alkışlar eşliğinde kesen çocuklar, Samsunlu sanatçı Cansu Çebi'nin söylediği şarkılarla dans edip oyunlar oynadı.

    OMÜ Tıp Fakültesi Hematoloji Onkoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, tüm çocuklara şifa dileyerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Prof. Dr. Albayrak, LÖSAM olarak her zaman çocukların ve ailelerinin yanında olacaklarını kaydetti. LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Gökhan İnat ise çabalarının geleceğin teminatı ve hayatın anlamı olan çocuklara daha iyi bir gelecek sağlamak olduğunu vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.