Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çin'de ölen minik Burak, memleketinde toprağa verildi

Çin'de ölen minik Burak, memleketinde toprağa verildi

Çin’in Şanghay şehrinde lokantada yemek yerken üzerine paravan düşmesi sonucu hayatını kaybeden 3 yaşındaki Mehmet Burak Erkutlu, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Karşıyaka Camii’nde kılınan cenaze namazına minik Burak’ın annesi...

  • Ege Postası
  • 24.04.2013 - 15:14
Çin’in Şanghay şehrinde lokantada yemek yerken üzerine paravan düşmesi sonucu hayatını kaybeden 3 yaşındaki Mehmet Burak Erkutlu, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Karşıyaka Camii’nde kılınan cenaze namazına minik Burak’ın annesi Sibel, babası Volkan ile yakınları katıldı. Namaz vaktini bekleyen anne Sibel Erkutlu’nun oğluna ait oyuncak arabayla tabutunun başında gözyaşı döktüğü görüldü. Anne Erkutlu’yu yakınları teskin etmeye çalıştı.
İki yıldır Şanghay’da yaşadıklarını belirten baba Erkutlu, eşi ve çocuklarının şehirden ayrılan bir Türk aile için verilen yemeğe katıldığını söyledi. Yemek sırasında oğlu Erkutlu’ya oyuncak araba hediye edildiğini kaydeden baba Erkutlu, "O oyuncağa bakarken yandaki tahta paravan üzerine düşmüş. Bir saniyelik bir şey, muhtemelen arabası çarptı. Almaya çalıştı ya da koşarken çarptı” dedi.

"RESTORANIN İHMALİ VAR"

Annesi ve 10 yaşındaki kız kardeşinin de oğlunun yanında olduğunu ifade eden baba Volkan Erkutlu, "Taksiyle hemen hastaneye götürmüşler. Gittikleri hastane acil servisi olmadığı için kabul etmemiş. Başka bir hastaneye götürmüşler. Orası kabul etmiş ama kurtaramamışlar. Vardığında zaten kalbi atmıyormuş. Toplam 20 dakikada falan hastaneye ulaşmışlar." şeklinde konuştu.

Restoranda ihmal olduğunu ifade eden baba Erkutlu, "Risk analizi yapmamışlar. Panel yere bitişik değilmiş, ruhsatı yokmuş. Ama ihmal var mı, kaza mı ihmal m? Tabii ki kaza ama olmayabilirdi. Panel hareketsiz olabilirdi." ifadelerini kullandı.

Öğle namazının ardından minik Burak’ın cenaze namazı kılındı. Baba Volkan Erkutlu namaz öncesinde gözyaşlarını tutamadı. Kılınan cenaze namazının ardından Burak Erkutlu, Cebeci Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.