Dolar 34,2633
%0.06
Euro 37,6446
%0.12
Altın 2.911,610
%0.07
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
3 madde bağımlısı genç, enkaz altında kalmaktan son anda kurtarıldı

3 madde bağımlısı genç, enkaz altında kalmaktan son anda kurtarıldı

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanan bir evde bulunan 3 madde bağımlısı genç, polisin dikkati sayesinde yıkılan binanın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Bursa Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında Santral...

  • Ege Postası
  • 25.04.2013 - 16:37
Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanan bir evde bulunan 3 madde bağımlısı genç, polisin dikkati sayesinde yıkılan binanın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Bursa Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında Santral Garaj Mahallesi’nde bulunan binaların yıkım çalışmalarına başladı. Belediyenin karşısında bulunan ve yıkıldıktan sonra parka dönüştürülecek alandaki binalarda yaşayanlar ikazların ardından düne kadar işyeri ve evlerini boşalttı. Çıkmakta direnen bir lokanta dükkanı ise belediye ekipleri tarafından boşaltıldı.

Yıkım ekipleri bugün boşatılan binalarda çalışma başlatırken, kapısında kilit bulunan 3 katlı bir evin içerisinde birilerinin bulunabileceğinden şüphelenen Osmangazi İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Nevzat Uğurer’in dikkati 3 kişinin enkaz altında kalmasını önledi. Uğurer, ‘İçeride birileri vardır’ şüphesiyle kapının kilidini makasla kestirip içeri girdi. Eve giren ekipler, yer yatağında yatan 3 gençle karşılaştı. Yapılan kimlik kontrollerinde madde bağımlısı olduğu belirlenen üç genç, üst araması yapıldıktan sonra binadan uzaklaştırıldı. Ardından yıkım ekipleri iş makineleriyle binaları yıktı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.