Dolar 34,2609
%0.06
Euro 37,6619
%0.16
Altın 2.903,430
%-0.21
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Canik Belediye Başkanı Genç: Ekip ruhu çok önemli

Canik Belediye Başkanı Genç: Ekip ruhu çok önemli

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, belediyede görev yapan Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları ile birlikte Samsun'un en büyük meydanı olan Adnan Menderes Demokrasi Meydanı ve yeni hizmet binasını gezdi.     Eserleri...

  • Ege Postası
  • 25.04.2013 - 16:13
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, belediyede görev yapan Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları ile birlikte Samsun'un en büyük meydanı olan Adnan Menderes Demokrasi Meydanı ve yeni hizmet binasını gezdi.

    Eserleri Samsun'a birlikte kazandırdıklarına dikkat çeken Başkan Genç, "Başarı ekip işidir. Birlikte başarmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Çünkü yaptığımız her eser tarihe birer kayıttır, birer mühürdür." dedi.

    Günlük hesaplar yapmadıklarını, insanlığın hizmetine kalıcı hizmetler bıraktıklarını belirten Başkan Genç, "Bu meydan, bu belediye binası, kültür merkezi, spor merkezi, üniversitemiz hepsi bu şehrin birer değeridir. Onlarca yıl şehrimizin insanlarına hizmet edecektir. Bizler insanlarımız hayatlarını kolaylaştırmak, onlara daha iyi yaşam olanakları oluşturmak ve şehrin standartını yükseltmek için çalışıyoruz. Halkımız bizi hizmet etmemiz için görevlendirdi. Bu sorumluluğu her zaman omuzlarımızda hissediyoruz." diye konuştu.

    Osman Genç, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nın Samsun'un büyük bir ihtiyacını karşılayacağını kaydetti. Başkan Genç, yeni hizmet binasının teknolojik alt yapısıyla örnek olduğunu ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.