Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
30 Ağustos Zafer Bayramı Balıkesir'de coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Balıkesir'de coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Balıkesir'de de coşkuyla kutlandı. Kutlamalarda vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla törene renk kattı. Anne ve babalarıyla gelen miniklerse ilgi odağı oldu. Kutlamalar, saat...

  • Ege Postası
  • 30.08.2013 - 12:24
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Balıkesir'de de coşkuyla kutlandı. Kutlamalarda vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla törene renk kattı. Anne ve babalarıyla gelen miniklerse ilgi odağı oldu.

Kutlamalar, saat 09.00'da Atatürk anıtına çelenk koyulmasıyla başladı, vilayet binası önündeki tebrik töreniyle devam etti. Ardından Atatürk Stadı önündeki Kuvayi Milliye Meydanı'na geçildi. Buradaki törene AK Parti Milletvekili Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Belediye Başkanı İsmail Ok, Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Fahri Kır, askeri ve mülki erkanla diğer vatandaşlar katıldı. Türk bayrağının göndere çekilmesi ve İstiklal Marşı'ndan sonra Vali Turhan, Başkan Ok ve Tümgeneral Kır halkı selamladı. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Piyade Binbaşı Ramazan Çokkıyak, zaferin nasıl kazanıldığını anlattı. Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrecisi Selim Aydoğan "Mehmetçik" adlı bir şiir okurken halk oyunları gösterisi de beğeniyle seyredildi. Gösterilerin ardından Astsubay Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olan öğrenciler ve Mehmetçikler, geçit törenine renk kattı. Gaziler büyük alkış alırken zırhlı araçlar da ilgi çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.