Dolar 34,2680
%0.08
Euro 37,6435
%0.03
Altın 2.907,000
%-0.5
Bist-100 9.030,00
%-0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
4 kişilik Arslan ailesinin cesetleri gözyaşlarıyla çıkarıldı

4 kişilik Arslan ailesinin cesetleri gözyaşlarıyla çıkarıldı

Aydın'ın Söke İlçesi'nde 27 Ocak Pazar günü Büyük Menderes Nehri'ne uçan ve içinde 4 kişilik Arslan ailesinin bulunduğu hafif ticari araca ulaşıldı. Aracın yeri, sızan yağların su üstüne çıkması ile belirlendi.

  • Ege Postası
  • 02.02.2013 - 13:52
AYDIN- Söke’den 27 Ocak Pazar günü Didim’e giden, dönüşte Tuzburgazı ile Balat köyleri arasındaki köprüden Büyük Menderes Nehri’ne uçan 48 LB 646 plakalı beyaz renkli hafif ticari araç ve içindeki 38 yaşındaki Mehmet Arslan, 35 yaşındaki eşi Necla Arslan ve çocukları 11 yaşındaki Eylül ve 6 yaşındaki Eyüp’ü arama çalışmaları sürüyor. Sabah saatlerinde çalışmaları başlatan ekipler, araçtan sızan yağların köprünün hemen altında su yüzüne çıkması üzerine çalışmaları buraya kaydırdı. Aracın uçtuğu yere yakın bir noktada sonar cihazı ile arama yapıldı ve yeri belirlendi. Jandarma Genel Komutanlığı Arama Kurtarma Timi (JAK) ve İzmir Emniyeti Deniz Polisi dalgıçları belirlenen noktaya dalarak aracı buldu. Aracın ters dönmüş halde olduğu ve dalgıçların el yordamıyla tekerlekleri saptadığı kaydedildi. Aracın çıkarılması için köprü üstüne getirilen kepçe ile çelik halatların kullanılmasına başlandı.

Sürücü Mehmet Arslan’ın acılı babası Ahmet Arslan, aracın bulunduğu haberini jandarmadan öğrendikten sonra fenalaştı ve bölgede bekletilen ambulansa alındı. Bölgeye Söke Belediyesi’ne ait iki tane cenaze aracı da geldi.


 

ARSLAN AİLESİ VE ARAÇ ÇIKARILDI

Aydın’ın Söke İlçesi’nde Büyük Menderes Nehri’ne uçan hafif ticari araç ve içindeki 4 kişilik Arslan ailesinin cesetleri sudan çıkarıldı. Cesetler çıkarılırken, aile yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

Kazanın meydana geldiği köprünün üstüne ikinci kepçenin getirilmesi ile hafif ticari aracın çıkarılması daha da kolaylaştı. Ön tamponundan itibaren çıkarılmaya başlanan araç, dalgıçların bağladığı zincir ve çelik halatlarla nehrin sol yakasından karaya alındı. Aracın içine dolan suların boşalması sırasında Arslan ailesinin cesetleri nehre sürüklenmeye başladı. Dalgıçlar hemen dalarak cesetlerin kaybolmasını engelledi.

Sırasıyla 6 yaşındaki Eyüp, 35 yaşındaki anne Necla, 11 yaşındaki Eylül ve 38 yaşındaki baba Mehmet Arslan’ın cesetleri çıkarılarak ceset torbalarına konuldu. Bu sırada aile yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Ailelerin cenazeleri görmek istemesi üzerine de kısa süreli bir arbede yaşandı. Cenazeler Söke Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla Söke Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Jandarma olay yeri inceleme ekipleri, bütün camları kırık olan araçta incelemelere başladı. (DHA)


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.