Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6270
%-0.01
Altın 2.919,060
%-0.09
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
5 bin TL'nin 3 bin TL'sini devlet karşılayacak

5 bin TL'nin 3 bin TL'sini devlet karşılayacak

BAĞIMSIZ Türkiye Partisi'nden (BTP) İzmir milletvekili adayları Mustafa Aslan, Hasan Kadı, Mehmet Dinç ve Tufan Tok, seçim çalışmalarına devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 08.05.2015 - 09:48
BTP Genel Başkanı Haydar Baş'ın asgari ücreti 5 bin TL yapacağı yönündeki vaadiyle ilgili partinin İzmir 2. bölge 1. sıra adayı Mustafa Aslan, "Türkiye'de yeterli kaynak bulunuyor. Bizler de bu kaynakları millete dağıtmak istiyoruz. İşverenler 5 bin TL'lik asgari ücreti nasıl karşılayacaklarını soruyor. Bu paranın 3 bin TL'sini eğer iktidar olursak devlet karşılayacak" diye konuştu.

Seçim çalışmaları için ziyaretlerde bulunan BTP Partisi İzmir 2. bölge 1. sıra adayı Mustafa Aslan, 2. bölge 2. sıra adayı Hasan Kadı, 1. bölge 1. sıra adayı Mehmet Dinç ve 1. bölge 2. sıra adayı Tufan Tok iktidar olmaları durumunda hayata geçirecekleri projeleri anlattı. Özellikle asgari ücretin 5 bin TL olmasıyla ilgili vaatlerinin sorulduğunu belirten Mustafa Aslan, Türkiye'nin kaynak zengini bir ülke olduğunu dile getirdi. Kendisinin ülkücü gelenekten geldiğini, diğer aday Mehmet Dinç'in ise sol gelenekten geldiğini hatırlatan Aslan, partilerin farklı görüşlerden insanların bir araya geldiğini aktardı. İktidara gelmeleri durumunda, Rusya'nın da refaha ulaşmak için kullandığı Milli Ekonomi Modeli'ni hayata geçireceklerini belirten Aslan, "Türkiye'de yeterli kaynak bulunuyor. Bizler de bu kaynakları millete dağıtmak istiyoruz. İşverenler 5 bin TL'lik asgari ücreti nasıl karşılayacaklarını soruyor. Bu paranın 3 bin TL'sini eğer iktidar olursak devlet karşılayacak" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.