Dolar 34,2558
%0.33
Euro 37,5967
%-0.46
Altın 2.913,870
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AİÇÜ Fen Edebiyat Fakültesi ilk mezunlarını verdi

AİÇÜ Fen Edebiyat Fakültesi ilk mezunlarını verdi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Fen Edebiyat Fakültesi bu yıl ilk mezunlarını verdi. 2009 yılından bu yana Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'ne öğrenci kabul eden fakülte 2010 yılından bu yana Tarih, Matematik, Biyoloji gibi programlara...

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 16:05
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Fen Edebiyat Fakültesi bu yıl ilk mezunlarını verdi.

2009 yılından bu yana Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'ne öğrenci kabul eden fakülte 2010 yılından bu yana Tarih, Matematik, Biyoloji gibi programlara da öğrenci alıyor. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olan yaklaşık 80 kişi bir cafede mezuniyet töreni düzenledi. Törene öğrencilerin yanı sıra Fen Edebiyat Fakültesi akademisyenleri de katıldı. Öğrenciler kesilen pastanın ardından Türkçe ve Kürtçe halaylar eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Eski Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Akif Arslan, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nün ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşadıklarını belirterek, "Bölümümüz bu yıl ilk mezunlarını verdi. Öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz çok cefa çekti. Yeni öğrencilerimiz daha şanslılar. Şimdi o zorlukları çeken öğrencilerimizi mezun ediyoruz. Mutlular, bizler de mutluyuz. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Şimdi daha önemli bir süreç başlıyor. İş fırsatlarından faydalanmaya çalışacaklar. Kimisi formasyon alacak. Yolları açık olsun diyorum." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.