Dolar 34,2558
%0.33
Euro 37,5967
%-0.46
Altın 2.913,870
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özcan: Yol çalışmalarını Mersin halkı memnuniyetle karşıladı

Özcan: Yol çalışmalarını Mersin halkı memnuniyetle karşıladı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan yolları vatandaşların memnuniyetle karşıladığını belirtti.    Özcan yaptığı açıklamada, Akdeniz Oyunları kapsamında Okan Merzeci,...

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 16:01
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan yolları vatandaşların memnuniyetle karşıladığını belirtti.

    Özcan yaptığı açıklamada, Akdeniz Oyunları kapsamında Okan Merzeci, İstemihan Talay, Adnan Menderes, İnönü, GMK Bulvarları ile Üniversite yolu ve 34., 32.,17., 19. ve 21. cadde’nin asfaltlama, orta refüj çalışması, ışıklandırma, çizgi ve kaldırım çalışmalarını tamamladıklarını kaydetti.
Yenişehir ilçesinde yoğunlaşan spor tesislerine bağlanan her yolun kamulaştırması dahil bütün işlemlerini 6 ay gibi kısa bir zamanda tamamladıklarını ifade eden Özcan, bu süre zarfında bu bölgede 25 kilometre yol çalışması yaptıklarını ifade etti.

    Yeni yaptıkları 34. Cadde'nin otobandan Mersin’e giriş sağlayan beşinci yol olma özelliği taşıyacağını anlatan Özcan, Toroslar ilçesinde de önemli yolların beton asfaltla kaplandığını kaydetti.
Toroslar'da son 6 ayda 10 kilometreyi aşan bir asfaltlama ve kaldırım çalışması yaparak hizmete sunduklarını anlatan Özcan, "Burada da en çok kullanılan Kuvay-i Milliye Caddesi’ni, eski çöp alanından başlayarak Hastane Kavşağı'na kadar çift yönlü olarak tamamen asfaltladık." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.