Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bayraklı Gençlik Kolları tempo arttırdı

AK Parti Bayraklı Gençlik Kolları tempo arttırdı

AK Parti Bayraklı gençlik kolları Dağıstan Dağlı başkanlığında bir birinden önemli projelere imza atıyor.

  • Ege Postası
  • 09.03.2013 - 12:52
İZMİR- AK Parti Genel Merkez gençlik kollarının kararı ile 4 Şubat’ta ataması yaptığı Bayraklı Gençlik Kolları  dernek ve muhtar ziyaretleri ile çok sayıda esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. 1 ay gibi kısa bir sürede ilçenin zor günlerinde partiyi ayakta tutan ve heyecanını kaybetmeyen gençlik kolları taktir topluyor.

ÇÖZÜM ÜRETİYORLAR

Göreve geldiği günden itibaren sırası ile Erzurum Olur Aşağı Karacasu Derneği, Erzurum Çat Derneği ve Gümüşpala’yı Sevenler Derneği’ni ziyaret eden gençlik kolları işsizlik ve istihdam konularında bilgi alışverişinde bulundular. Mahalle sorunlarını da dinleyen AK Gençler bazı konularında milletvekillerine ve İl Başkanı Bilal Kırkpınar’a bilgi vererek çözülmesi için aracı oldular.

AK Parti Bayraklı Gençlik Kolları Başkanı Dağıstan Dağlı Osmangazi Muhtarı Lokman Kıyak ve Muhittin Erener Mahalle Muhtarı Yılmaz Güngör’ü ziyaret ederek sorunları dinledi. Muhtarlık binasının giderleri ve maaşları konusunda sıkıntılarını dile getiren muhtarların bu istediğini bir rapor haline getiren Başkan Dağlı, İlçe Başkanı Ali Aslan, İl Başkanı Bilal Kırkpınar ve İzmir Milletvekillerine ileterek çözüm bulunması konusunda girişimde bulundular.

Hemen hemen her akşam ev ziyareti gerçekleştiren gençlik kolları, 9 mahalle de de esnaf ziyaretlerinde bulunarak Bayraklı’nın nabzını tutuyorlar. AK Parti’nin hizmetlerini anlatıyorlar.

BAYRAKLI AK GENÇLİK PROJE BANKASI

AK Parti Bayraklı gençlik kolları rutin faaliyetlerin dışında da bir çok proje üreterek uygulamaya koyuyor. Başkan Dağlı’nın “Kardeş Okul Projesi” ile ilk adımı atmasıyla başlayan projeler bir birini izliyor. Bayraklı AK Gençlik “Smyrna Antik Kenti turu” projesi için ilk adım atıldı. Proje kapsamında Bayraklı’daki Sivil Toplum Örgütleri ile görüşülerek projeye katılmak isteyen gençler Smyrna Höyüğünü gezerek İzmir’in ve Bayraklı’nın tarihini öğrenecekler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.