Dolar 34,2492
%0.03
Euro 37,5772
%-0.14
Altın 2.921,010
%-0.02
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bayraklı’ dan kentsel dönüşüm komisyonu

AK Parti Bayraklı’ dan kentsel dönüşüm komisyonu

Son günlerde Bayraklı’ nın gündemini en çok meşgul eden konulardan biri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayraklı Belediyesi’nin ortak yürüteceği Kentsel Dönüşüm Projesi doğrultusunda AK Parti Bayraklı Teşkilatı , kentsel dönüşüm yapılacak mahallelerde vatandaşları bilinçlendirmek ve mağduriyeti önlemek amacıyla kentsel dönüşüm komisyonu kurdu.

  • Ege Postası
  • 16.08.2013 - 12:38
İZMİR - Son yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusundaİlçe Başkanı Ali Aslan’ ın liderliğinde kurulan ekipte mimar, mühendis, avukat, şehir plancısı gibi uzman kişiler bulunuyor. Ekip, Kentsel Dönüşüm yapılacak 3 Mahallede, Mahalle Başkanları ve mahallenin ileri gelenleri ile birlikte koordineli bir şekilde hareket ederek araştırma inceleme ve değerlendirme çalışmalarında bulunacak. Daha sonra uzman kişiler tarafından hazırlanacak raporlar AK Parti İzmir Milletvekili ve Şehir Plancısı olan Aydın Şengül ile istişare edilerek mahallelerde sokak toplantıları düzenlenecek.Kentsel Dönüşüm Komisyonu, proje çerçevesinde dönüşüm yapılacak olan Fuat Edip Baksı, Alpaslan ve Cengizhan mahallelerinde uzman kişiler ile birlikte sokaklarda düzenleyeceği bilgilendirme toplantılarında merak edilen her konuya açıklık getirilerek bilgi kirliliğinin önüne geçilecek. Bunun yanı sıra bu mahallelerde ‘’ İmza Atma Bekle ‘’ başlığı altında broşürler dağıtılarak mağduriyetin önüne geçilmeye çalışılacak.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan : ‘’ Fuat Edip Baksı , Alpaslan ve Cengizhan mahallelerimize gittiğimizde kentsel dönüşüm konusunda vatandaşların ciddi anlamda kafa karışıklığı ve korku içinde olduklarını görüyoruz. Vatandaşlar evlerini Belediye’ye güvenip teslim edemiyor. Bu mahallelerde ciddi bir manipülasyon var. Biz kurduğumuz komisyon ile Kentsel Dönüşüm konusunda herkesi aydınlatarak böyle kötü yönetilen Belediyeyle böyle bir projenin gerçekleştirilemeyeceğini anlatacağız ‘’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.