Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bayraklı'nın yeni patronu Ali Aslan

AK Parti Bayraklı'nın yeni patronu Ali Aslan

AK Parti Bayraklı’nın yeni patronu için gözler başkent Ankara’ya çevrildi. Genel Merkez Ali Aslan, Abdullah Mertoğlu ve Hakkı Atilla arasında seçim yaptı. Son kararını veren Genel Merkez, Bayraklı'yı teslim edeceği ismi Ali Aslan olarak belirledi.

  • Ege Postası
  • 06.03.2013 - 15:34
 EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- AK Parti Bayraklı’da Erdal Seyitler’den boşalan koltuğun yeni sahibi kim olaca? AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara’ya çağrılan üç isim, görüşme odasına alınarak karar öncesi son kez dinlendi. AK Parti Bayraklı Meclisi Grup Başkanvekili Ali Aslan, Karşıyaka Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı, Bayraklı Kurucu Teşkilat Başkanı Abdullah Mertoğlu ve işadamı Hakkı Atilla’yı parti genel merkezine davet eden AK Parti kurmayları kritik karar öncesi Bayraklı’yı teslim edecekleri yeni isim için son hazırlıkları gözden geçdi. AK Parti Bayraklı İlçe eski Başkanı Erdal Seyitler’e istifa çağrısı yapılmasına rağmen Seyitler istifa etmemiş, Seyitler’in kararlı tavrına rağmen AK Parti MKYK kararıyla Seyitler ve ekibini görevden almıştı. İl Başkanlığının önerisi üzerine geçici olarak başkanlık koltuğuna İl Yönetim Kurulu Üyesi Erol Bekar oturmuştu. Son değerlendirmenin ardından AK Parti Bayraklı Meclisi Grup Başkanvekili Ali Aslan Bayraklı İlçe Başkanı olarak atandı.
ASLAN'DAN İLK AÇIKLAMA

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı’na atanan Ali Aslan Ege Postası’na yaptığı açıklamada amacının “Bayraklı’da birlik ve bütünlüıü sağlamak” olduğunu vurguladı. Bayraklı’da her kesimi temsil eden bir yönetim oluşturacaklarını belirten Aslan “ AK Parti’yi Bayraklı’da yerel seçimlere hazırlayacağız. İnşallah seçimde kazanan taraf biz oluruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.