Dolar 34,1491
%0.04
Euro 37,9720
%0.15
Altın 2.885,210
%-0.01
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti, Çakırlı'da iftar verdi

AK Parti, Çakırlı'da iftar verdi

AK Parti Bursa Orhangazi İlçe Teşkilatı, Çakırlı’da iftar yemeği düzenledi. Çakırlı Belediyesi tarafından yaptırılan Nilüfer Çay Bahçesi'nde gerçekleştirilen iftara AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım ile Çakırlı’nın...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 13:22
AK Parti Bursa Orhangazi İlçe Teşkilatı, Çakırlı’da iftar yemeği düzenledi.

Çakırlı Belediyesi tarafından yaptırılan Nilüfer Çay Bahçesi'nde gerçekleştirilen iftara AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım ile Çakırlı’nın CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Dalyan, AK Parti ilçe Başkanı Neşet Çağlayan, il ve belediye meclis üyeleri katıldı.
Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Çakırlı beldesini çok önemsediklerini ve beldenin kendileri için özel bir yere sahip olduğunu belirterek, "Çakırlı’da siyasi kimliğe ve kim olduğuna bakmadan insanlar iftar yemeğinde bir araya geldi. Zaten Ramazan ayının güzelliği de burada saklı. İftarımıza katılan tüm Çakırlı belde halkına teşekkür ediyoruz." dedi.

İlçe Başkanı Neşet Çağlayan ise Çakırlı Belediye Başkanı Mehmet Dalyan ile belde halkına teşekkür ederek, "Bizler insanımızla Ramazan ayının feyzi ve güzelliklerini birlikte paylaşmak için bir araya geliyoruz. Tüm belde halkımıza teşekkür ediyoruz." diye konuştu. İftar sonrası Çakırlı meydanına giden Milletvekili Bedrettin Yıldırım burada vatandaşlarla sohbet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.