Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Çiğli Kadın Kolları Başkanı istifa etti

AK Parti Çiğli Kadın Kolları Başkanı istifa etti

AK Parti Çiğli’de İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Canoğlu ve yönetim istifa etti. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak Ege Postası’na yaptığı açıklamada “Uzun süredir kendisiyle istişare içindeydik.İlçe başkanının sağlık sorunları ve zaman problemi vardı. başkan ve yönetimin istifalarını kabul ettik” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.03.2013 - 18:55
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti Çiğli’de geçtiğimiz günlerde istifa eden İlçe Gençlik Kolu Başkanı Fırat Aykut ve yönetiminin ardından bir istifa da kadın kollarında yaşandı.AK Parti Çiğli’de İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Canoğlu ve yönetim istifa etti. Uzun süredir İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’la koordinasyon sorunu yaşayan ve son zamanlarda ‘görevden alınacak’ söylentileri çıkan Canoğlu, yönetimiyle birlikte istifasını AK parti İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak’a sundu.

KIZILIRMAK:SAĞLIK SORUNU VE ZAMAN PROBLEMİ VARDI
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Kızılırmak Ege Postası’na yaptığı açıklamada “Çiğli Kadın Kolları Başkanımız yönetimiyle birlikte istifasını getirdi. Uzun süredir kendisiyle istişare içindeydik. Başkanın sağlık sorunları ve zaman problemi vardı. Bunu sürekli dile getiriyordu. Yoğun geçecek bir seçim sürecine giriyoruz. İstifaları kabul ettik. Parti için hayırlısı olsun” dedi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.