Dolar 32,5658
%0.15
Euro 35,2432
%0.4
Altın 2.468,070
%0.19
Bist-100 10.735,00
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akay'dan Şanlı'yla birlikte esnaf turu!

Akay'dan Şanlı'yla birlikte esnaf turu!

AK Parti’ye geçişi kentte gündeme oturan ve duayen gazeteci Ertuğrul Özkök’ün Hürriyet’teki köşesinde’ rakıların efendisi’ benzetmesi yaptığı Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı’ya AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay sahip çıktı. Şanlı’yla birlikte Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde esnaf ziyareti yapan Akay, Şanlı’ya ve partiye yönelik eleştirilere cevap verdi. İkili birlikte yaptığı esnaf ziyaretiyle de il kongresi sürecinde yaşananlar sonrası buzların tamamen eridiğini gösterdi. AK Parti'nin Alsancak çıkarmasında İzmir Milletvekili İlknur Denizli de hazır bulundu.

  • Ege Postası
  • 14.03.2013 - 18:39
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 2011 genel seçimleri öncesi CHP’den milletvekili aday adayı olan Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı’nın AK Parti’ye geçmesi ve geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından kendisine rozet takılması kent gündemine oturmuştu. İzmirli duayen gazeteci Ertuğrul Özkök’ün de Hürriyet’teki köşesinde yazdığı yazıda Şanlı için ‘rakıların efendisi’ benzetmesi yapması ve AK Parti’nin rakı masalarına yakınlaştığını vurgulaması yeni bir polemik başlatırken, eleştirilere cevabı AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay verdi.

AK PARTİ İZMİR'DE SÜRPRİZ ROZET- HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ŞANLI NEDEN AK PARTİ'YE GEÇT? HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

KERVAN PASAJI’NDA ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti İl Yöneticisi aynı zamanda Konak Koordinatörü Çağlar Ay’ın hazırladığı program kapsamında Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde esnaf ziyaret
inde bulunan İl Başkanı Akay’a, gündemdeki isim Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı da eşlik etti. AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem ve Kültür Mahallesi Muhtarı Nurdan Metin'in de hazır bulunduğu programda Kervan Pasajı’nda esnafla sohbet eden Akay, daha sonra Sevinç Pastanesi’nde mola verdi. 


AKAY: BİZ RAKI İÇENLER PARTİYE GELEMEZ Mİ DEDİK
Esnafla çay içen Akay, Şanlı’ya yönelik yapılan eleştirilere tepki gösterdi. Özkök’ün kaleme aldığı yazısında Şanlı için ‘rakıların efendisi’ benzetmesi yapması ve AK Parti’nin rakı masalarına yakınlaştığını vurgulamasına tepki gösteren Akay şunları söyledi; “
Farklı düşüncelerden güzellikler çıkar. Biz rakı içenler partiye gelemez mi dedik. AK Parti’ye oy verip de rakı içen yok m? Radikal bir parti değiliz. Herkese kucak açan bir partiyiz. Marjinal bir parti olsaydık Türkiye partisi olmazdık. İcraatlarımızı tenkit edemedikleri için AK Parti’yi bu şekilde vurmaya çalışıyorlar.”


BUZLAR TAMAMEN ERİDİ

Şanlı, Ak Parti İl Kongresi’nde ismi il yönetimine girecekler arasında yer almış, bu eksende kongre salonuna gelmiş ancak yöneti
m listesinde yer almadığı için salonu terk etmişti. Şanlı'nın kongre sonrası İl Başkanı Akay'la arasının açıldığı iddia edilmiş ve AK Parti'ye geçişi bu yüzden ertelendiği öne sürülmüştü.  İkili birlikte yaptığı esnaf ziyaretiyle de buzların tamamen eridiğini gösterdi.





Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.