Dolar 32,5667
%0.16
Euro 35,2466
%0.41
Altın 2.467,690
%0.18
Bist-100 10.712,00
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şanlı süreci ve hedeflerini anlattı

Şanlı süreci ve hedeflerini anlattı

Bir haftadır bütün Türkiye, Kordon’u konuşuyor. Kordon kadar Ömür Şanlı’yı da… AK Parti’ye geçişi gündeme oturan Şanlı, geçiş sürecini ve hedeflerini Hürriyet’ten Banu Şen’e anlattı.

  • Ege Postası
  • 14.03.2013 - 11:04
İZMİR - Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı’nın AK Parti’ye geçmesi ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından parti rozeti takılması kent gündemine oturmuştu. 2011 genel seçimleri öncesi CHP’den aday adayı olan Şanlı, adaylık açıklamasında ‘dededen CHP’liyiz’ demiş, İzmirli duayen gazeteci de Hürriyet’teki köşesinde yazdığı yazıda Şanlı için ‘rakıların efendisi’ benzetmesini yapmıştı. AK Parti’ye geçişi günlerdir kamuoyunda yer bulan Şanlı Hürriyet’ten Banu Şen’e geçiş sürecini ve yeni partisindeki hedeflerini anlattı.

AK Parti’ye geçmesinin, “ CHP aday adayı olduğumda CHP iktidardaydı. Hizmet edebileceğime inandım. Zamanla böyle olmadığını gördüm. Hizmet yapmak istiyorsunuz ama maalesef belediyecilik anlamında AK Parti başarılı. İzmir’de hiçbir zaman AK Parti’ye fırsat verilmedi. Denemedik. Önyargıyı bırakalım. İzmir’de korkulan yasaklamaların geleceğini sanmıyorum. Burası turistik bir bölge. Afyon, Konya gibi değil ki” cümleleriyle anlatan Şanlı, yeni partisindeki hedefini ise şu sözlerle anlattı: “Bazıları Gaziemir belediye başkanlığına aday olacağımı söylüyor…Bornova, Konak deniyor. Hedefim önce partimin başarısı, birinci çıkması. Zaten partim başarılı olursa biz de bir yere geleceğiz. Gaziemir’e gidiyorum, başkan adayıymışım gibi karşılıyorlar. Bornova’ya gidiyoruz orada da aynı. Bunlar güzellikleri.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.