Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şok iddia: CHP Bornova'ya hastanede saldırı!

Şok iddia: CHP Bornova'ya hastanede saldırı!

CHP Bornova Örgütü, Tıp Bayramı nedeniyle basın açıklaması yapmak istediği Trafik Hastanesi'nde güvenliklerin müdahalesiyle karşı karşıya kaldı.

  • Ege Postası
  • 13.03.2013 - 16:29
İZMİR - CHP Bornova Örgütü Tıp Bayramı Haftası nedeniyle bir basın açıklaması yapmak için Bornova Türkan Özilhan Trafik Hastanesi bahçesinde bir araya geldi.

Örgüte bildiri okunurken hastane güvenlik biriminden müdahale geldi. Bildiri metninin güvenlikler tarafından imha edildiği ileri sürüldü.

İŞTE CHP BORNOVA'NIN AÇIKLAMASI


Bornova İlçe Örgütü olarak Tıp Bayramı Haftası nedeniyle 13.03.2013 tarihinde saat:10,00'da Bornova Türkan Özilhan Trafik Hastanesi bahçesinde ekteki 14 Mart Tıp Bayramı bildirisi okunarak tüm doktor, hemşire ve sağlık emekçilerinin tıp bayramını kutladık. Bildiriyi okurken hastane güvenlik amiri tarafından bildiri okuyan arkadaşlarımız fiziksel olarak engellenmeye çalışıldı. Buna rağmen arkadaşımız zorlanarak da olsa bildiriyi okumuştur. Bildiri metni zorla gasp edilerek imha edilmiştir. Güvenlikler ve AKP milisleri parti yöneticilerimize karşı fiziksel şiddet uygulamaya çalıştılar. Arkadaşlarımızın tüm provokasyon fiziksel ve sözlü saldırıya karşı sakin ve sağduyulu davranıp olay çıkmasına engel oldular.

Bayram olarak kutlanması gereken bir günde yapılan bu saldırıları şiddetle kınıyoruz daha özgür ve demokratik bir Türkiye dileğiyle; Tüm doktor, hemşire sağlık emekçilerinin tıp bayramını kutluyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.