Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhalif gençlerin toplantısı, Başkan Yılmaz'ı kızdırdı

Muhalif gençlerin toplantısı, Başkan Yılmaz'ı kızdırdı

AK Parti Çiğli Gençlik Kolları Başkanlığı’na yeni atanan Ömer Gürsoy teşkilatla tanışma turlarını sürdürürken parti içi muhalif kanatın boş durmaması Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’ı kızdırdı. Yılmaz, eski ilçe gençlik kolları başkanları Fırat Aykut ve Ahmet Tok’un öncülüğünde Egekent Yakamoz Kafe’de gerçekleştirilen toplantıya katılanlar hakkında rapor hazırlayıp İl’e gönderecek disiplin sürecinin işlemesini isteyecek.

  • Ege Postası
  • 13.03.2013 - 18:13
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti Çiğli Gençlik Kolları’nda sular bir türlü durulmuyor. AK Parti Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Fırat Aykut’un İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’la ters düşmesinin ardından Gençlik Kolları Başkanlığı’na Yılmaz’ın desteklediği Ömer Gürsoy atanmıştı. Gürsoy teşkilatla tanışma turlarını sürdürürken parti içi muhalif kanatın boş durmaması Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’ı kızdırdı. Yılmaz, eski ilçe gençlik kolları başkanları Fırat Aykut ve Ahmet Tok’un öncülüğünde Egekent Yakamoz Kafe’de gerçekleştirilen toplantıya katılanlar hakkında rapor hazırlayıp İl’e gönderecek disiplin sürecinin işlemesini isteyecek.


“BU ŞEKİLDE AK PARTİ TEMSİL EDEMEZLER”
AK Parti’de siyaset yapılacak yerin teşkilat olduğunu ifade eden Yılmaz, farklı ortamlarda kendi menfaatleri peşinde koşanların partiye zarar verdiğini söyledi. Eski ilçe gençlik kolları başkanları Fırat Aykut ve Ahmet Tok ‘la yönetimlerine yeterli imkanı verdiklerini ancak çalışmak yerine parti dışında söylemler oluşturarak yol almayı tercih ettiklerini belirten Yılmaz, “ Yaptıkları toplantı birlik ve beraberliği sağlamak adına değil. İlçe Gençlik Kollarımız zaten toplantılar yapıyor. Partili gençlerle bir araya geliyor. İlçe Gençlik kolu başkanımızın yaptığı bir toplantıyla aynı anda farklı bir yerde partili gençlerle toplantı yapılması şık değil. Samimi olup teşkilata gelip çalışmaları gerekli. Bu şekilde AK Parti’yi temsil edemezler” dedi.



“PARTİ SUÇU İŞLEDİLER”
Siyasetin bir kuralı olduğunu belirten Yılmaz, “ hareketlerin ve söylemlerin yeri ve zamanı vardır. Bu arkadaşlar partiyi temsil eder gibi açıklama yapmaları doğru değil. Toplantıya katılanları tespit ettik. Başkan yardımcılarımız gerekli araştırmaları yapıyor. Rapor hazırlayacağız. Toplantının hangi amaçla yapıldığı önemliydi. Amacı da zaten ortada Çiğli İlçe Gençlik Kolu’nun toplantısının olduğu bir zamanda farklı yerde yapılan toplantı ve açıklamalar durumu gösteriyor. Bu parti suçudur. Raporumuzda disipline verilmelerini isteyeceğiz” diye konuştu.


YILMAZ’I HEDEF ALMIŞLARDI

Egekent Yakamoz Kafe’de gerçekleştirilen toplantıda eski gençlik kolu başkanı Ahmet Tok, “ Kimse gençliği oyuncak olarak görmesin. Çamaşır değiştirir gibi gençlik kolları başkanı değiştirilmez. 9 yılda 3 tane gençlik kolları başkanı değişirken, 6 ay içerisinde 3 tane gençlik kolları başkanı değişmesi, normal midi? Kimse kusura bakmasın iktidar partisini kimse kendi çıkarları için kullanamaz. Bizler Adnan Yılmaz’ın hayalini bile kuramadığı gençlik kollarını kurmuştuk zaten... Ama kendisi hayal dünyasında yaşıyor farkında değil” açıklamalarını yapmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.