Dolar 32,5752
%0.18
Euro 35,2554
%0.44
Altın 2.466,630
%0.13
Bist-100 10.707,00
%0.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de kırsala iniyor

CHP İzmir'de kırsala iniyor

AK Parti İzmir Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği kırsal ziyaretlerinin ardından CHP İzmir’den de karşı atak geldi.İki günlük program kapsamında 17-18 Mart’ta Ödemiş ve Tire’ye çıkarma yapacak olan CHP İzmir, belde ve köyler dışında dernek ve oda ziyaretleri de gerçekleştirecek.

  • Ege Postası
  • 14.03.2013 - 11:49
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Belediye Yasası ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanması kararı alınan metropol dışı ilçelere yönelme kararı alan AK Parti İzmir bu doğrultuda karınca modelini geliştirmiş ve Bergama’da startını verdiği köy ziyaretlerini Tire’yle sürdürmüştü.

CHP’DEN İKİ GÜNLÜK ÇIKARMA
AK Parti İzmir Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği kırsal ziyaretlerinin ardından CHP İzmir’den de karşı atak geldi. CHP İzmir İl Yönetimi, CHP İzmir milletvekilleri, kadın ve gençlik örgütü, il genel meclis üyeleriyle ilçe örgütlerinin de katılımıyla 17-18 Mart’ta Ödemiş ve Tire’ye çıkarma yapacak. İki günlük ziyaret maratonuna İzmir Milletvekillerinden Alaattin Yüksel, Musa Çam, Hülya Güven, Rahmi Aşkın Türeli, Aytun Çıray, Mehmet Ali Susam, Oğuz Oyan ve Mustafa Moroğlu katılacak.

DOLU DOLU PROGRAM
CHP İzmir İl Başkanlığı uzun süredir planladığı köy ziyaretleri için dolu dolu bir program yaptı. Milletvekilleri, kadın ve gençlik kolları ile il yönetimi ayrı ayrı farklı noktalara ziyaret gerçekleştirecek.Tire’de Büyükkale, Eskioba, Doyranlı, Kırtepe, Işıklı, Mahmutlar, Mehmetler, Başköy ve Sarılar köylerine gidilecek. En yoğun program ise Ödemiş’te olacak. Ovakent, Kaymakçı, Kayaköy, Bozdağ,Bademli,Birgi, Konaklı ve Çaylı beldelerinin yanı sıra Alaşarlı,Kızılcavlu, Orhangazi, Köfündere,Üzümlü, Derebebekler, Dereuzunyer, Çamyayla, Horzum, Küçükavulcuk, Beyazıt, Üçkonak, Kutlubeyler, Ocaklı, Yolüstü, Gereli,Büyükavulcuk, Küre, Küçükören, Demirdere, Güney, Hamam, Çayır, Karadoğan,Demircili, Seyrekli, Yeniköy,Bıçakçı,Pirinççi, Emirli, Kemenler, Mescitli ve Gerçekli köyleri ziyaret edilecek.Belde ve köyler dışında dernek ve oda ziyaretleri de gerçekleştirilecek.

AK PARTİ’NİN OY DEVŞİRMEK İSTEDİĞİ YERLER VAR

İki günlük kırsal çıkarmasını uzun süredir planladıklarını belirten İl Başkanı Ali Engin, “Köy ziyaretlerinin startını Ödemiş ve Tire’den vereceğiz. Tarım’daki çöküşü bir kez daha kamuoyuna taşımak ve partimizin tarım konusundaki önerilerini anlatmak istiyoruz. Halkı uyarmak istiyoruz. Yoksulluğa işsizliğe de dikkat çekeceğiz. Bütünşehir Yasası’yla AK Parti’nin oy devşirmek istediği yerler var.Köylünün durumu da perişan…Üretemez duruma geldi ürettiğinin de karşılığını alamıyor. Hayvancılıkla geçimini sağlayanlar yem fiyatlarının artışından şikayet ediyorlar. Gübre ve ilaç konusunda da vatandaştan şikayet geliyor. Köylüyle bir araya gelip her şeyi konuşacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.