Dolar 32,5658
%0.15
Euro 35,2476
%0.41
Altın 2.468,010
%0.19
Bist-100 10.699,00
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül: Büyükşehir makyaj uzmanı!

Şengül: Büyükşehir makyaj uzmanı!

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere CHP’li Belediyelerin Büyükşehir Yasası’na muhalefet ettiklerini, vatandaşın mağdur olacağını savunduklarını ancak bugün köy köy gezip ek bütçe yapıp, yatırım yaptıklarını ve yasadan özellikle köylerin çok büyük fayda gördüğüne dikkat çekti. Şengül, "Gerçekleri vatandaştan saklıyorlar. Büyükşehir Belediyesi makyaj uzmanı" dedi.

  • Ege Postası
  • 14.03.2013 - 11:11
İZMİR -Tire’de yoğun bir program geçiren AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, “Halk bize yetki verdi ve Ankara’ya gönderdi. Sorumluluğumuz ve vebalimiz fazla. Büyükşehir Belediyesi gibi makyaj uzmanlığı yapıp, Kentsel dönüşüm ve Büyükşehir yasası ile ilgili gerçekleri halktan saklamayacağız” dedi.

Şengül, Tire’deki programı sırasında Karateke, Akkoyunlu, Mahmutlar, Eskioba, Alacalı, Yeniboa, Yeniçiftlik, Kurşak, Işıklar ve Ayaklıkırı köylerini ziyaret ederek, köylerden gelen sorun ve talepleri dinledi.

“SAMİMİ VE NET BİR DURUŞ SERGİLİYORUZ”

Şengül, ilçelerde gerçekleştirilen programlarda bürokrat ve halktan ulaşan talep ve sorunları dikkatlice dinleyip, çözümü için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Şengül, “Diğer milletvekili ve tüm partili arkadaşlarımla birlikte yoğun biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halk bize yetki verdi ve Ankara’ya gönderdi. Bizim sorumluluğumuz ve vebalimiz fazla. Vatandaşın kafasındaki ‘Seçimden seçime geliyorlar’ imajını yıkmak istiyoruz. AK Parti olarak, samimi ve net bir duruş sergiliyoruz. Geniş katılımlı toplantılarımızda, bürokratlarımızdan ve halkımızdan bize ulaşan talepleri dikkatle dinleyip, notlar alıyoruz. Çözüm aşamasında ise elimizden geleni yapıyoruz. Genel anlamda, hayvancılık, üretim, tarım kredileri ve imar konularında ziyaret ettiğimiz yerlerde vatandaşımızı aydınlatmaya çalışıyoruz. Tire’de ketsel dönüşüme ise her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. Şengül, Başbakan Erdoğan’ı Tire’ye getirmek için İzmir milletvekilleri ve İl Teşkilatı ile özel bir çaba sarf edeceklerini de sözlerine ekledi.

“BÜYÜKŞEHİR MAKYAJ UZMANI”

Şengül, Büyükşehir Belediyesi’nin uzun süre Büyükşehir yasasına karşı olduğunu, şimdi ise Belediye tarafından köylere yönelik ek bütçeler hazırlanarak yatırım götürüldüğünü belirterek, “Daha düne kadar Büyükşehir yasasına karşıydılar. Şimdi ek bütçeler hazırlandı, köylere yeni yatırımlar götürülüyor. Bunlar nasıl yapılıyor'” diye sordu. Şengül konuşmasının devamında şu ifadelerde bulundu;

“Rutin, alışılagelmiş siyasetle vatandaşın gözünü boyuyorlar. Daha düne kadar baktığımızda Büyükşehir yasasına karşı çıkıyorlardı. Köy köy, belde belde gezerek köylüye, çiftçiye mağdur olacağını anlattılar. Bu günlerde ek bütçeler hazırlandı, köylere yeni yollar yapmak, su sorunlarını gidermek için yeni yatırımlar yapmaya çalışıyorlar. Sayın Başkana soruyorum, Büyükşehir yasasının olumsuz olduğunu, vatandaşın mağdur edileceğini her fırsatta dile getirdiniz. Şimdi ek bütçelerle hizmet atağına kalktığınız. Yatırımlarınızı nasıl yapıyorsunu? Parayı kendi cebinizden mi veriyorsunu? Bu para ne Büyükşehir Belediyesi’nin ne devletin parasıdır. Bu hepimizin parasıdır. Tüm o köylerimizi, beldelerimizi gezip bunları anlatmamız gerekiyor. Demek ki bu yasa olumlu bir yasa. Bunun siz de farkındasınız ama aynı zamanda makyaj uzmanısınız. Gerçekleri vatandaştan saklıyorsunuz”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.