Dolar 32,5667
%0.16
Euro 35,2466
%0.41
Altın 2.467,690
%0.18
Bist-100 10.712,00
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni başkan Sibel Özenir

Yeni başkan Sibel Özenir

CHP Karşıyaka’da İlçe Başkanı Ali Karaege’yle yaşanan uyumsuzluk nedeniyle istifa eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema İzgür’den boşalan koltuğa Türkiye Yardımseverler Derneği Karşıyaka Şube Başkanlığı da yapan Sibel Özenir atandı.

  • Ege Postası
  • 14.03.2013 - 16:19
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSi - Çete operasyonu kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Karşıyaka Eski İlçe Başkanı Adnan Alabay döneminde seçimle göreve gelen Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema İzgür, olağanüstü kongreyle ilçe başkanlığına getirilen Dr. Ali Karaege’yle yaşanan koordinasyon sıkıntısı nedeniyle yönetimiyle birlikte istifa etmişti. İl Başkanı Ali Engin, İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku ve İlçe Başkanı Ali Karaege arsında gerçekleşen görüşmeler sonrasında Karşıyaka İlçe Kadın Kolları başkanlığına atanan isim belli oldu. İzgür’den boşalan başkanlığa Türkiye Yardımseverler Derneği Karşıyaka Şube Başkanlığı da yapan Sibel Özenir getirildi.

İL DE ZİRVE
İl Başkanlığı’nda bir araya gelen İl Başkanı Ali Engin, İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku ve Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege’nin yaptığı zirve sonrasında yönetim kurulu ile bir toplantı düzenleyen Özgün Utku, Sibel Özenir’i başkan olarak atarken, Özenir’in ilçe yönetim kuruluna ise Şenay Sertatıl, Fadime Ermiş, Ümmü Gülsüm Pehlivan, Selda Selbaşı, Sevnur Porto, Türkan Ünlü, İpek Çelikel ve Sevda Erkan getirildi. Partinin Bostanlı’daki aktif üyeleri arasında yer alan ve aynı zamanda Türkiye Yardımseverler Derneği Karşıyaka Şube Başkanlığı görevini de yürüten Özenir’i, İlçe Başkanı Ali Karaege’nin önerdiği öğrenildi.

UTKU: UZLAŞARAK KARARI ALDIK

İl Başkanı Ali Engin’in de yeşil ışık yaktığı atama sonrası kısa bir açıklama yapan İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, Özenir’in başkan olarak atanmasında İlçe Başkanı Ali Karaege’nin de önemli rol oynadığını belirterek, “Partimize ve ilçe teşkilatımıza hayırlı olmasını dilerim. Sibel Hanım’ı daha önceden de biliyorduk. Zaten örnek çalışmaları ile kendini kanıtlamış bir isimdi. Bostanlı ve Karşıyaka bölgesine de hakim olduğundan, ve daha önce birlikte çalıştığımızdan şimdiden sonra sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum. Ali Engin ve Ali Karaege ile görüşerek, uzlaşarak ve anlaşarak bu karara vardık. Yani tam bir uzlaşma ve fikir birliği ile atama gerçekleşti. Uyum içinde çalışarak, ilçeyi daha güzel günlere götürmeyi ve seçimlere en iyi şekilde hazırlanmayı ümit ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.