Dolar 32,5752
%0.18
Euro 35,2554
%0.44
Altın 2.466,630
%0.13
Bist-100 10.707,00
%0.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çıray Haberal'ı unutmadı

Çıray Haberal'ı unutmadı

14 Mart Tıp Bayramını Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki meslektaşlarını ziyaret ederek kutlayan CHP İzmir Milletvekili Dr Aytun Çıray; Mehmet Haberal'ı da unutmadı.. Çıray Silivri cezaevindeki CHP Milletvekili Mehmet Haberal'ın da tıp bayramını kutladı.

  • Ege Postası
  • 14.03.2013 - 14:52
İZMİR-  Sağlık çalışanlarının zor şartlarda hizmet verdiğini ifade eden Çıray " Sistemin açıkları hep sağlık personeline çıkartılır. Zor ama kutsal bir görev yapan sağlık çalışanları mesai kavramından uzak can siperane insan hayatını kurtarmaya çabalar. Şu anda İzmir'de 204 karaciğer; 76 böbrek nakli bekleyen hasta var. Oysa ne acıdır ki bu dalda dünyanın en önde gelen hekimlerinden biri olan Mehmet Haberal şu anda aramızda olamıyor. Kendisinin ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart tıp bayramını kutlarım" şeklinde konuştu.

Acil Tıp Derneği Başkanı Ülkümen Rodoplu ile Hastane yöneticisi Prof Dr. Mustafa Demirci ve Başhekim Oktay Tarhan'a karanfil veren Çıray servisleri de dolaşarak sağlık personelinin de sorunlarını dinledi. Kendisinin de 7 yıl Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalıştığını belirten Çıray eski mesai arkadaşı izmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. M. Hakan Yetimalanı ve servis doktorlarıyla buluşmasıyla son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.