Dolar 34,1777
%-0.08
Euro 37,8921
%0.31
Altın 2.917,630
%-0.41
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Çiğli’de atağa kalktı

AK Parti Çiğli’de atağa kalktı

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ile Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz Çiğli’de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Büyük ilgi gören AK Partili Ulema ve Yılmaz, sadece seçim zamanı değil, her zaman vatandaşın yanında oldukları mesajı verdiler.

  • Ege Postası
  • 18.09.2012 - 14:51
 EGE POSTASI-EMİR ATİLHAN:AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı’na gelen İzmir Milletvekili Nesrin Ulema çalışmalar hakkında ilçe başkanı Adnan Yılmaz’dan bilgi aldı. Halk günü etkinliklerinden bahseden Yılmaz, Çiğli’deki sorun ve sıkıntıları anlattı.

Sivil Toplum örgütlerini ziyarete çıkan heyetin ilk durağı Çiğli Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler derneği oldu. Dernek başkanı Zakir Salmanoğlu’nun karşıladığı AK Partili vekil Ulema ve Başkan Yılmaz, sadece seçimlerde gezmediklerini ve her zaman iç içe olduklarını vurguladı. Kısa bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, ‘bundan sonra sık sık bir araya geleceğiz. Bizlerin Çiğli AK Parti teşkilatı olarak sizlerden çok beklentileri var. Sizlerinde bizlerden beklentileri var. Tabii biz bunları seçim ortamına sıkıştırmak istemiyoruz. Sayın vekilim bu konuda çok duyarlılar. Sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde Çiğli’ye hizmet etmek istiyoruz dedi.

Çiğli Erzurumlular Derneği Başkanı Salmanoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Zaman zaman ilçe başkanı Yılmaz’ı sorun ve sıkıntılarda aradıklarını ve her zaman ilgi ve alaka gördüklerini dile getirdi. Salmanoğlu ‘sivil toplum örgütlerinin önemini biliyoruz. Çiğli nüfusunda Erzurumluların çok olduğu biliyoruz. Biz dadaşlar olarak insan sevdası ile insanı kucaklayarak yardımlaşmanın zemini hazırlayalım. Derneğimize zaman zaman yardımlar isteyeceğiz. 1. Amatör kümede bir takımımız var. Dernek olarak sürekli faaliyet yapmak istiyoruz. Bunun içinde sizlerin desteklerine ihtiyaç duyuyoruz’ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.