Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir, Başbakan'a moral verecek!

AK Parti İzmir, Başbakan'a moral verecek!

İki günlük program kapsamında Manisa’ya gelecek olan Başbakan’ı Pazar günü Ankara’ya dönüşünde Adnan Menderes Havalimanı'nda binlerce partili uğurlayacak.AK Parti İzmir İl Başkanlığı miting havasında bir uğurlama organizasyonu için ilçe teşkilatlarına talimat verdi.

  • Ege Postası
  • 28.12.2013 - 10:49
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 17 Aralık operasyonu sonrası sıkıntılı günler geçiren AK Parti’de, İzmir İl Teşkilatı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir sürpriz yapacak. İki günlük program kapsamında Manisa’ya gelecek olan Başbakan’ı Pazar günü Ankara’ya dönüşünde Adnan Menderes Havalimanı'nda binlerce partili uğurlayacak.

28-29 Aralık'ta Manisa'da olacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, toplam 778 milyon 158 bin lira tutarında 154 tesisin toplu açılışını gerçekleştirecek. Başbakan, Pazar günü helikopterle İzmir’e geçecek ve Adnan Menderes Havalimanı'ndan saat 15:00 uçağıyla Ankara’ya hareket edecek. AK Parti İzmir İl Başkanlığı Başbakan’a destek ve moral vermek için düğmeye bastı. Başbakan’ı binlerce partilinin katılımıyla miting havasında İzmir’den Ankara’ya uğurlamak isteyen il başkanlığı sosyal medyada #İzmirUstayıBekliyor hashtagi başlattı, partilileri Başbakan’ı uğurlamaya davet etti. İlçe teşkilatlarına da geniş çaplı katılım gösterin talimatı verildi.

İl Başkanlığının miting havasında bir organizasyon için farklı pankartlar ve sloganlar hazırladığı öğrenildi. 



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.